ANNONSE
Annonse

En spire til nye opplevelser på CC Vest

NYSGJERRIGE: Det nye konseptet på CC Vest skaper interesse.

Mange er nysgjerrige på hva det nye tillegget "Spiren" på CC Vest er. At det er nyskapende er det ingen tvil om.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 17.11.2018 kl 06:31

ANNONSE
Annonse

LILLEAKER: Store og små, nasjonale og internasjonale kjeder reagerer på netthandelen med å redusere antall butikker og størrelsen på dem. Nettkonkurransen går også ut over kjøpesentrene, ved at færre folk kommer innom.

Nå slår kjøpesenteret CC Vest tilbake, med sin helt spesielle paviljong, Spiren, som ble åpnet sist torsdag. Innefor dørene møter du denne gangen klesdesigner og multikunstner Fam Irvoll, som har fått frie tøyler til å fylle hele paviljongen med noe hun selv synes er spennende.

Saken fortsetter under bildet

FRIE HENDER: Multikunstneren Fam Irvoll har fått fri hender til å kreere den nye paviljongen.

– Tilby noe de ikke kan oppleve digitalt

Hva skal så videre skje i paviljongen? Jo her skal kundene få muligheten til å utforske spennende produkter og opplevelser innenfor smak, bærekraft, teknologi og kultur.

– Det er defensivt av handelen å kun skylde på fysiske barrierer og netthandel. Fremtiden vil i stor grad handle om å gi kundene noe de ikke kan oppleve digitalt, sier Herman Dyrø, direktør marked og forretningsutvikling i Mustad Eiendom.

LES OGSÅ: "Åpen dag" om fremtidens Lilleakerbyen torsdag

– Vi må skape arenaer der kultur, underholdning, opplevelser og shopping møter hverandre. Allerede i dag ser vi at folks handlemønster har endret seg. Vi har allerede gjort store endringer – der vi satser langt sterkere på aktiviteter og opplevelser, sier Dyrø. – Og vi ser at dette fungerer. CC Vest har hatt en fantastisk vekst på 4,2 prosent så langt i år, men vi vil fortsatt fremover. Vi må tørre å forsøke noe nytt, derfor åpner vi nå Spiren.

Kunst og kultur foran kjøpesenteret

På programmet de første ukene står blant annet kunstutstillinger og promotering av brukte julegaver.

– Vi begynner med en installasjon av Fam Irvoll. Senere i november vil vi sammen med Henie Onstad Senteret stille ut unike gjenstander fra Sonja Hennies liv, i forbindelse med lanseringen av den nye storfilmen Sonja. Tise, gjenbruksappen til Jenny Skavlan, vil flytte inn før jul med et konsept rundt gjenbruk og bærekraftige julegaver, og dette er bare noe av det vi kommer til å tilby, sier Dyrø.

LES OGSÅ: Celine tar over styringen på CC Vest

"Åpen dag" om fremtidens Lilleakerbyen torsdag

Følg Akersposten på Facebook

Nyhetsbrev fra Akersposten

Meld deg på Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost her!

ANNONSE
Annonse