Akersposten

En ren hevnaksjon i p-huset?

– Stå innenfor linjene, så blir det mye bedre, sier driftssjef på Røa Senter, Pål Harbye. Samtidig har han ingen sans for denne måte å demonstrere på – slik det ble gjort sist torsdag.

Sist torsdag fikk et ektepar i parkeringshuset på Røa Senter denne utfordringen å hanskes med da de kom ut etter å ha handlet.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 27.03.2018 kl 14:12

RØA: Bilen ved siden av sto parkert helt inntil deres, og det var umulig å komme seg avgårde uten hjelp.

Om eieren av den grå bilen har parkert slik bevisset eller ubevisst, er vanskelig å si, men det hører med til historien at den mørke bilen sto parkert slik at den krysset den gule linjen med en desimeter eller to.

Driftsleder på Røa Senter, Pål Harbye, ble i denne situasjonen tilkalt, og han klare å hjelpe ekteparet og bilen ut av den trange situasjonen, og det skal ikke ha blitt noen skader på noen av bilene.

En demonstrasjon?

Harbye kan bekrefte at den mørke bilen sto litt skjevt parkert, og han tror det er en mulighet for at bilisten som kom etterpå, har valgt å parkere slik med vilje.

– Det har vi sett før, at noen parkerer litt feil, og som kommer det en som er bedre til å kjøre bil, og tenker at «nå skal disse f… meg få», og så parkerer de tett inntil på denne måten. Men det blir ikke noe bedre av det, sier Harbye oppgitt.

– Jeg liker ikke denne måten å reagere på. Det gjør slett ikke situasjonen bedre. Det kan jo også hende at bilen ved siden av der igjen også har stått skjevt, og så forsvinner den, og da ser det veldig rart ut, sier han.

Uvitende om krasj

Harbye forteller at det ikke er uvanlig at han må hjelpe folk som har kommet opp i vanskelige situasjoner i parkeringshuset.

– Jeg må flere ganger i måneden hjelpe folk for eksempel til å dytte med løs eller hjelpe folk som er parkert inne av andre biler. Jeg ser mye rart som sier mye om folks manglende respekt for hverandre. Mange gjør akkurat som det passer dem selv, og de sperrer gjerne andre. Noen tenker ikke lenger enn nesen sin, sier han.

Driftssjefen oppfordrer folk til å besinne seg, og følge kjøremønsteret, ikke minst.

– Vi har minst to-tre biler om dagen som kjører ut i innkjøringsfeltet. Det blir det ikke noe bedre av! sier han og minner om at det er videoovervåkning i parkeringshuset på Røa Senter.

– Det hender også at vi ser at noen bulker inni en annen bil, men ikke merker det. Vi kan se at de ikke er klar over at de har vært borti en annen bil. Da ringer vi dem og forteller det. Da er de glade for å få vite om det, sier Harbye, som følgende oppfordring til oppførsel med bil i parkeringshus:

– Ta deg litt tid, så er det ikke noe problem!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...