ANNONSE
Annonse
Akersposten

En latter-reise Norge rundt

Lasse Espelid på Ullern kultursenter onsdag.

– Jeg byr på en latter-reise rundt omkring i Norge, sier Lasse Espelid til Akersposten. Onsdag holder han foredrag på Ullern kultursenter klokken 12.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 16.01.2018 kl 15:28

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

LILLEAKER: Det blir om norsk humor landet rundt – fra sør til nord og fra Bergen til svenskegrensen.

– Vi bor i et så langstrakt land, at landsdelene byr på store forskjeller i humor og særpreg – og ikke minst måten vi uttrykker oss på, fortsetter foredragsholderen og legger til at humor så langt fra er noe statisk.

– Foredraget gir også en oversikt over utviklingen av norsk humor i vår tid – altså en historisk reise inn i humorens verden!

– Det er bare å henge med i svingene når det gjelder humor. Rammene for både innhold og framførelse, er i sterk endring.

– Særlig for folk litt opp i årene.

Det er ikke tvil om at antall humorister de senere årene har økt kraftig.

– For 20-30 år siden var det noen titalls personer som arbeidet innen sjangeren. I dag har vi mange hundre i sving i alle kanaler, sier Lasse Espelid, som legger til at det har funnet sted en utrolig utvikling.

– Dette er noe av det jeg skal belyse.

Det er ingen tvil om at en god latter forlenger livet. Også forskere har kommet fram til det. Onsdag er det tid til å mosjonere lattermusklene på Ullern kultursenter. Det stimulerer immunapparatet.

LES OGSÅ: Ny sesong på Ullern kultursenter: – Utrolig mange gode

Nøkkelord