Akersposten

En latter-reise Norge rundt

Lasse Espelid på Ullern kultursenter onsdag.

– Jeg byr på en latter-reise rundt omkring i Norge, sier Lasse Espelid til Akersposten. Onsdag holder han foredrag på Ullern kultursenter klokken 12.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 16.01.2018 kl 15:28

LILLEAKER: Det blir om norsk humor landet rundt – fra sør til nord og fra Bergen til svenskegrensen.

– Vi bor i et så langstrakt land, at landsdelene byr på store forskjeller i humor og særpreg – og ikke minst måten vi uttrykker oss på, fortsetter foredragsholderen og legger til at humor så langt fra er noe statisk.

– Foredraget gir også en oversikt over utviklingen av norsk humor i vår tid – altså en historisk reise inn i humorens verden!

– Det er bare å henge med i svingene når det gjelder humor. Rammene for både innhold og framførelse, er i sterk endring.

– Særlig for folk litt opp i årene.

Det er ikke tvil om at antall humorister de senere årene har økt kraftig.

– For 20-30 år siden var det noen titalls personer som arbeidet innen sjangeren. I dag har vi mange hundre i sving i alle kanaler, sier Lasse Espelid, som legger til at det har funnet sted en utrolig utvikling.

– Dette er noe av det jeg skal belyse.

Det er ingen tvil om at en god latter forlenger livet. Også forskere har kommet fram til det. Onsdag er det tid til å mosjonere lattermusklene på Ullern kultursenter. Det stimulerer immunapparatet.

LES OGSÅ: Ny sesong på Ullern kultursenter: – Utrolig mange gode

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...