Akersposten

– En gang i livet må jeg også legge hodet på blokken

Jarle Aabø (innfelt) er klar for å spille på Kirkehjørnet, Røa kirke, tirsdag 10. april klokken 13.

Det sier Jarle Aabø, kommunikatøren som tirsdag stiller opp på Kirkehjørnet på Røa med gitar og sang.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 09.04.2018 kl 16:08

RØA: Til daglig jobber Aabø, som har bodd de 10 siste årene på Røa, med PR og kommunikasjon. Ved siden av er han imidlertid også en habil gitarist, med forkjærlighet for å anskaffe seg gitarer. Han skriver også melodier, som etter hvert har fått tekster til.

– Har møtt «mannen i mitt liv»

– Rent musikalsk har jeg virkelig møtt mannen i mitt liv helt nylig. Via Facebook ble jeg kontaktet av Jarle Myrvold, som spurte om han kunne skrive tekster til mine melodier. Og for noen tekster denne mannen skriver! I løpet av de siste tre månedene har han forfatter 20 tekster, og jeg ser virkelig frem til å dele dem med publikummet på Kirkehjørnet ved Røa kirke tirsdag, sier trubaduren til Akersposten.

Hør Jarle Aabø med "Lille Persille" på Youtube her

– Om jeg klarer å pugge dem utenat, er høyst usikkert så jeg må nok ta med meg et notestativ også.

Aabø sier at musikk er hans hobby, og han trives godt uten honorar.

– Jeg fanger ideene til melodilinjer som dukker opp når jeg har gitaren på fanget. Gitarer er forøvrig også en hobby, og jeg samler instrumenter som spiller svært godt. Jeg har gitarer fra 1880 til 2010, og jeg er alltid på kjøper’n, sier Aabø.

Ikke alene

Tirsdag er han for øvrig ikke helt alene med gitaren. Han har fått nok en gitarist, Magnus Berg, så de blir en duo på Kirkehjørnet tirsdag.

– Via tilfeldigheter er vi også invitert til å varme opp for Di Derre og Odd Nordstoga senere i vår. Om jeg har et hode igjen på blokken etter de to konsertene, gjenstår å se, men det er bare å gi jernet, sier han.

Den intime konserten finner sted tirsdag 10. april klokken 13, og du finner Kirkehjørnet på samme sted som menighetssalen til Røa kirke. Det er gratis inngang og bare å møte opp. Kafeen tilbyr enkle kafévarer.

PS! Lurer du mer på «Kirkehjørnet,» sier du? Er du ikke helt sikker på hva det er? Akersposten har vært en liten sving innom for å finne ut mer. Artikkel om Kirkehjørnet, som holder åpent tirsdager og onsdager, kan du lese her.

LES OGSÅ: Nye rutetider for Oslo vest fra 9. april

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...