ANNONSE
Annonse

– En gang i livet må jeg også legge hodet på blokken

Jarle Aabø (innfelt) er klar for å spille på Kirkehjørnet, Røa kirke, tirsdag 10. april klokken 13.

Det sier Jarle Aabø, kommunikatøren som tirsdag stiller opp på Kirkehjørnet på Røa med gitar og sang.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 09.04.2018 kl 16:08

ANNONSE
Annonse

RØA: Til daglig jobber Aabø, som har bodd de 10 siste årene på Røa, med PR og kommunikasjon. Ved siden av er han imidlertid også en habil gitarist, med forkjærlighet for å anskaffe seg gitarer. Han skriver også melodier, som etter hvert har fått tekster til.

– Har møtt «mannen i mitt liv»

– Rent musikalsk har jeg virkelig møtt mannen i mitt liv helt nylig. Via Facebook ble jeg kontaktet av Jarle Myrvold, som spurte om han kunne skrive tekster til mine melodier. Og for noen tekster denne mannen skriver! I løpet av de siste tre månedene har han forfatter 20 tekster, og jeg ser virkelig frem til å dele dem med publikummet på Kirkehjørnet ved Røa kirke tirsdag, sier trubaduren til Akersposten.

Hør Jarle Aabø med "Lille Persille" på Youtube her

– Om jeg klarer å pugge dem utenat, er høyst usikkert så jeg må nok ta med meg et notestativ også.

Aabø sier at musikk er hans hobby, og han trives godt uten honorar.

– Jeg fanger ideene til melodilinjer som dukker opp når jeg har gitaren på fanget. Gitarer er forøvrig også en hobby, og jeg samler instrumenter som spiller svært godt. Jeg har gitarer fra 1880 til 2010, og jeg er alltid på kjøper’n, sier Aabø.

Ikke alene

Tirsdag er han for øvrig ikke helt alene med gitaren. Han har fått nok en gitarist, Magnus Berg, så de blir en duo på Kirkehjørnet tirsdag.

– Via tilfeldigheter er vi også invitert til å varme opp for Di Derre og Odd Nordstoga senere i vår. Om jeg har et hode igjen på blokken etter de to konsertene, gjenstår å se, men det er bare å gi jernet, sier han.

Den intime konserten finner sted tirsdag 10. april klokken 13, og du finner Kirkehjørnet på samme sted som menighetssalen til Røa kirke. Det er gratis inngang og bare å møte opp. Kafeen tilbyr enkle kafévarer.

PS! Lurer du mer på «Kirkehjørnet,» sier du? Er du ikke helt sikker på hva det er? Akersposten har vært en liten sving innom for å finne ut mer. Artikkel om Kirkehjørnet, som holder åpent tirsdager og onsdager, kan du lese her.

LES OGSÅ: Nye rutetider for Oslo vest fra 9. april

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse