Akersposten

Elendig sikring av farlig hull i Mærradalen

ET LITE DYTT: Mer skulle ikke til før dette store hullet åpenbarte seg ved stien ned fra Porfyrveien. Hullet var dekket av pallen da vi kom til stedet. Foto: Vidar bakken

Et lite dytt på pallen, og et livsfarlig hull for barn åpenbarer seg.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 26.10.2016 kl 13:11

MÆRRADALEN: En leser gjorde oss oppmerksom på dårlig sikring av et hull ved Mærradalsbekken. Han hadde sendt bilde til Vann- og avløpsetaten og gjort oppmerksom på forholdet. Han regnet med at etaten ville reagere.

Flere meter dyp

Fire dager senere fikk Akersposten vite at det store hullet som kun var sikret med en pall over hullet, fremdeles ikke var gjort noe med. Akersposten dro for å sjekke ved stien ned fra Porfyrveien.

Et midlertidig gjerde markerte rundt deler av pallen og hullet, som lett kunne flyttes på, eller man kunne bare gå rundt gjerdet på nedsiden. Med et enkelt dytt skjøv vi pallen til side, og et stort hull åpenbarte seg, med en dybde på 2,5 til 3 meter. Der fosset det illeluktende vann gjennom. Dette er ikke en lekeplass for nysgjerrige barn, som i verste fall kan gå på hodet ned i hullet.

IKKE FALL NEDI: Vannet fosset under oss og et fall på 2,5 til 3 meter for et barn kan være svært farlig. Foto: Vidar Bakken


Vi passet på å legge pallen på plass og var oppmerksom på at det ikke var barn i nærheten, som kunne få dårlige, nysgjerrige tanker om hva som befant seg nede i bakken. Hullet må sikres på en bedre måte. Akersposten har sendt bilder og varslet Vann- og avløpsetaten.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...