Akersposten

– Ekte folk, ekte trening, ekte glede!

Drømmen ble «unnfanget» på New Zealand for noen år siden. Nå har de flyttet inn i den tidligere Statnett-kantinen på Montebello med treningssenter.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 07.12.2017 kl 11:10

MONTEBELLO: Det er bare noen uker siden Oslo vests første crossfit-senter åpnet. Daniel Hallanger, Dorothee Witte og Benedikte Johnsen står bak senteret, som de har kalt Monolitten CrossFit. De tre fant altså både hverandre og lidenskapen for treningsformen crossfit på New Zealand.

(Saken fortsetter under bildet.)

Daniel Hallanger og Benedikte Johnsen, to av gründerne bak Monolitten CrossFit på Montebello. Foto: Privat

Fant hverandre igjen i oslo

– Vi endte opp med å bli medlemmer av det samme crossfit-senteret der nede og fant fort ut at vi hadde de samme verdiene rundt langsiktig helse og trening, og ikke minst hvilken positiv effekt det har på mennesker på forskjellige stadier i livet, sier Benedikte Johnsen til Akersposten.

– Vi var overbeviste om at denne påvirkningen gikk mye lengre enn bare hva gjelder det fysiske, og vi så at funksjonell trening gjorde folk til bedre ektefeller, bedre foreldre, bedre venner og bedre folk i deres omgangskretser generelt. Det ga disse menneskene en følelse av å være en del av noe større, sier hun.

(Saken fortsetter under bildet.)

På trening!

Hallanger og Witte har blant annet drevet et crossfit-senter på Nøtterøy de siste par årene, og da alle tre nå var tilbake i Norge og Oslo, bestemte de seg for å finne på noe sammen.

– Ekte glede

– Vårt mål er å hjelpe folk til å bli bedre versjoner av seg selv, sier Johnsen, som mener at treningsformen hjelper alle, fra hverdagshelten, til idrettsutøveren, til besteforeldre.

– Vår mission statement er: Ekte folk – ekte trening – ekte glede.

Mindre grupper

– Hva skiller crossfit fra andre treningssentre?

– Vi har et stort fokus på å ha små klasser, slik at vi sikrer at hvert eneste medlem får en god opplevelse med ærlig og god feedback. Dette inkluderer selvsagt oppfølging underveis i deres treningsreise, sier hun. – Vi ønsker å fremme og oppfordre til en sunn livsstil, og vi jobber hardt for å gi kunnskap og verdi hvor enn vi kan. Vi coacher med hjertet og vi ser verdien i «communityet», som oppstår i boksen – i CrossFit kaller vi gymmet for en boks – noe vi vil fostre og verne om.

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...