Akersposten

Eivind dobler gjerne publikumstallet igjen

Eivind Westhagen.

Det er blitt en kjær tradisjon for stadig flere, Eivind Westhagen-musikk servert rett fra dekk.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 14.08.2018 kl 20:51

SOLLERUD/LYSAKER: Seilbåt-turnéen og den tilhørende minifestivalen Molofest på Sollerudstranda feirer i år tre-årsjubileum. Artist og initiativtaker Eivind Westhagen legger igjen ut på et musikalsk fjordtokt med sin gamle seilskute som turnébåt, for å underholde sommerstemte restaurantgjester med sin musikk og kapre nye fans.

På turné i indre Oslofjord

Et par festivaler og noen restuaranter med adkomst sjøveien rundt i indre Oslofjord står på årets plakat, og skipet er som vanlig lastet med egenkomponerte sanger som byr på både latter, gråt og ettertanke om livets og kjærlighetens kronglete sjøveier.

«Sensasjonelt bra!» skrev Dagbladets musikkanmelder Øyvind Rønning om Westhagens nyeste album «Time to Leave Things Behind» mens musikkbloggen The Wilhelmsens skrev at «Dette albumet bare MÅ oppleves» og supplerte med å rulle terningkast seks.

Og albumet, i likhet med debutskiva «My Deepest Inspiration» fra 2014, er selvfølgelig med i skipskista, både på cd og vinyl, når Poseidon, artistens snart hundre år gamle seilskute, kaster loss og skal berge musikeren trygt i land fra spillested til spilleste i Oslos utvidede havnebasseng.

– Jeg spiller i all hovedsak originalskrevne låter og håper å nå ut til mange nye lyttere og kanskje skaffe noen nye fans. Som musiker i hovedstaden, hvor det er veldig mange som kjemper om den samme oppmerksomheten, har jeg funnet en fin måte å oppsøke publikum på ved å kombinere båtliv og musikk. Er jeg heldig, vil musikken min kanskje treffe noen som vil støtte det jeg holder på med, med et kjøp! sier Westhagen.

Molofest på Sollerudstranda

Det er også tredje året på rad at Westhagen rigger om skuta til festivalscene og arrangerer Molofest på Sollerudstranda. Det blir flere spennende navn på årets plakat og Westhagen kan røpe at det er kjente og kjære navn, for de som følger med på den nye visebølgen, han har fått booket til Molofest i år.

Lørdag 25. august inviteres store og små til det åpne arrangementet ute på moloen der Lysakerelva renner ut i sjøen.

– Arrangementet doblet publikumstallene fra det første til det andre året, og mange lokale skuelystne tilbrakte kvelden her ute i fjor, så det blir spennende å se om jeg klarer å gjenta suksessen med å doble antallet publikummere.

Her er konsertene:

Sist lørdag spilte Westhagen på Bringebærfestivalen i Vollen. Her er resten av turneen:

15.08 Revierhavnen Kro, Hovedøya
17.08 Om Mat, Sjølyst marina.
19.08 Sandvika Klassiske Båter, Kadettangen.
25.08 Molofest, Sollerudstranda
31.08 Lille Herbern, Bygdøy

Les mer om Westhagen og konsertene her

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...