Akersposten
Annonse: Eie Skøyen

Eie Skøyen flytter på seg

Eiendomsmeglerne hos Eie Skøyen har fra mandag 2. desember nytt kontoret, sentralt plasser på Skøyen, i Karenslyst allé 49, sjette etasje.

Etter nærmere fire tiår med eiendomsmegler på hjørnet Hoffsveien/Hoff terrasse, er det slutt. Eie Skøyen flytter til Karenslyst allé.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 06.01.2020 kl 13:31

På dette hjørnet har eiendomsmeglere holdt til siden tidlig på 1980-tallet. Da var det OK Eiendomsmegling, og de siste 15 årene har Eie-logoen prydet inngangspartiet.

– Vi trenger større plass. Derfor må vi flytte på oss, sier daglig leder hos Eie Skøyen, Linda Brattebråten Hagen. – Vi trives veldig godt i dette området, og det kommer til å bli litt vemodig å flytte herfra. Vi håper imidlertid at de som kjenner oss fra før, vil følge oss over til nytt kontor.

Fredag 29. november er den store flyttedagen. Da går flyttelasset, og det skal ikke veldig langt. Fra mandag morgen er kontorets ansatte klare igjen - i sjette etasje i Karenslyst allé 49. Her vil Eie Skøyen samlokalisere seg med Eie Eiendomsmeglings hovedkontor, regnskapskontor og oppgjørsavdleling.

– Her er det bare å stikke innom, sier hun.

På det nye kontoret skal Eie Skøyen ha plass til opptil 10 ansatte. Brattebråten Hagen ser frem til å være sentralt plassert på Skøyen, i et område hvor aktiviteten bare kommer til å øke i årene fremover.

Interessert i boliger i Oslo vest?

Her finner du alle boligene fra Eie Røa, Eie Skøyen og Eie Ullern

Ønsker du boligråd? Vil du vite hva din bolig er verdt? Kontakt vårt kontor eie Ullern, eie Røa eller eie Skøyen.

Eie Skøyen: skoyen@eie.no, tlf 22 06 30 00
Eie Ullern: ullern@eie.no, tlf 23 25 44 88
Eie Røa: roa@eie.no, tlf 22 51 11 11

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...