ANNONSE
Annonse

Du kan tegne deg til Tusenfryd!

Espen Andresen leder Nettverket Vestre Aker og Vestre Aker Frivillighetssentral. I juni er det Frivillighetsfestivalen, og i den forbindelse inviteres han, Røa Vel-leder Anne Bjørnebye Vik og Akersposten til tegnekonkurranse for barn og ungdom. Foto: Fredrik Eckhoff

Nå inviteres barn og ungdom til å delta i tegnekonkurransen til Nettverket i Vestre Aker, i samarbeid med Akersposten.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 25.04.2018 kl 13:57

ANNONSE
Annonse

VESTRE AKER: I ukene frem mot Frivillighetsfestivalen i Bydel Vestre Aker, som arrangeres lørdag 16. juni i kirkeparken på Røa, ønsker arrangøren å motta tegninger i fleng.

– Vi håper at barn og ungdom vil tegne og sende inn, sier leder for Nettverket i Vestre Aker, Espen Andresen. Han er også leder for Vestre Aker Frivillighetssentral.

– Med tegnekonkurransen ønsker vi å visualisere hva barn og ungdom liker med bydelen vår, Vestre Aker. Motivet kan for eksempel være fra et sted i bydelen, noen mennesker i bydelen eller hva de liker å gjøre i bydelen, sier han.

Slik foregår tegnekonkurransen

Tegningene scannes og sendes så inn til Espen Andresen på epost: vestreakerfrivillig@gmail.com. I tillegg til den scannede tegningen, trengs navnet på tegneren, alder og telefonnummer (til deltaker eller foresatte).

Frist for å delta er 10. juni, men det er lurt å sende inn sin tegning i god tid før det, ettersom tegningene vil bli lagt ut på Frivillighetsfestivalens Facebook-side, og de fem tegningene som får flest likes, er med i finalen.

Blant de fem finalistene er det en jury som velger ut vinnertegningen. Vinneren får to sesongkort til Tusenfryd, og selve tegningen skal rammes inn og henges på bydelsdirektør Elisabeth Vennevolds kontor.

Vennevold er for øvrig også med i juryen, og det er også Røa Vel-leder Anne Bjørnebye Vik, bydelsutvalgsleder Lars Asbjørn Hanssen og undertegnede Akersposten-redaktør.

I løpet av konkurransen vil vi i Akersposten publisere innsendte bidrag, slik at flest mulig kan nyte verkene.

Frivillighetsfestivalen

Festivalen som altså finner sted lørdag 16. juni i parken ved Røa kirke, arrangeres i år for tredje gang. Den første gang ble den holdt i piskende sludd og én plussgrad på Røa torg i slutten av april i 2016. Da fant man ut av det var lurt å legge den litt senere på året. Med arbeidene på Røa torg ble den flyttet til kirkeparken på Røa i juni i fjor, og slik blir det altså også i år.

– Vi satser i år på at det skal bli enda mer familievennlig. Vi lager et sitteområde, vi selger popcorn og sukkerspinn. Det blir kafé i menighetssalen, det blir hoppeslott ute – og bueskyting, badminton og mye annet, sier Andresen.

Han forteller at foreløpig har 22 frivillige organisasjoner meldt seg på med stand. Han regner med at antallet vil bli rundt 40.

– Vi skal ha mer aktivitet på standene enn før. Det vil bli quizer og demonstrasjoner av ulike aktiviteter. Vi satser på mye liv og røre, sier han.

Så mens du lader opp til å få med deg en smakebit av hva som rører seg av aktivitet i Bydel Vestre Aker 16. juni, er det bare å oppfordre barn og ungdom til å sette seg med tegnearket. Kanskje blir akkurat den tegningen hengt opp til utstilling på festivalen, og kanskje vanker det sesongkort på Tusenfryd.

Vi gjentar:
Frist for å delta i tegnekonkurransen er 10. juni, men det er lurt å sende inn sin tegning i god tid før det, ettersom tegningene vil bli lagt ut på Frivillighetsfestivalens Facebook-side, og de fem tegningene som får flest likes, er med i finalen.

Send bidrag med navn, alder og telefonnummer til vestreakerfrivillig@gmail.com.

ANNONSE
Annonse