Akersposten

Du kan hjelpe Røa-jentene til å oppleve flere slike øyeblikk

Jubel på Røabanen har det vært mye av i årenes løp. Nettauksjonene er viktig for at jubelen skal få god grobunn fremover!

Du kan slå to fluer i én smekk ved å ta en titt på denne månedens Dynamite-nettauksjon.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 13.06.2018 kl 15:51

RØABANEN: Røa Dynamite Girls er uten generalsponsor. Laget må derfor se etter andre inntektskilder.

– Et av de viktigste tiltakene er Røa Dynamite Girls’ nettauksjoner, sier daglig leder Tom Inge Egedahl. – Her ønsker bedrifter å støtte Røa Dynamite Girls med produkter, og vi i Røa Dynamite Girls ønsker å kunne gi noe tilbake til våre supportere via gode produkter til gode priser. I løpet av 2017 vil det bli gjennomført tre nettauksjoner, den ene var i mai.

Juli-/julepresanger?

I en snau uke til, frem til torsdag 29. juni, varer juni-auksjonen. 90 produkter fra lokale bedrifter til en verdi av over 100.000 kroner er med.

Her finner du auksjonen

– Her kan du med startpris på ca 50% av veiledende pris gjøre et godt kupp, mener Egedahl. Han sier at ettersom auksjonen er i juni, bærer produktene preg av å passe årstiden.

– Men er du en som liker å ha ting i orden i god tid, er det ingenting i veien for å finne noen gode julepresanger nå i juni! smiler Røa-lederen.

Flaggstang kanskje?

– Noe nytt og spesielt på denne auksjonen?

– Det mest spesielle, nye produktet vi har fått inn til juniauksjonen, kommer fra Flaggstangspesialisten. Hvem har ikke drømt om en egen flaggstang i hagen med familievimpel? Nå har du muligheten til å kjøpe en 12 meter høy flaggstang fra Flaggstangspesialisten, sier han.

Auksjonen har flere ulike aktivitetsprodukter, som golftralle og greenfeebilletter på lokale golfbaner. Har du planer om å gjøre noe med hjemmet, kan vi anbefale flere ulike gavekort fra kjente bedrifter som Norsol, Flisekompaniet og Oslo Liftutleie. I tillegg kan du kjøpe noen snekkertimer for en god pris.

Her finner du auksjonen

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...