Akersposten
Annonse: Frognerseteren Restaurant

Du inviteres til rakørret-aften!

Når Walter dekker opp til stort rakørretlag i kjelleren på Frognerseteren Restaurant, lurer han på om du vil være med.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 16.11.2018 kl 03:15

– Vi dekker opp til en buffet med rakørret fra fire-fem ulike leverandører, alle fra Valdres, sier restaurantsjef Walter Kieliger.

Han er selv stor fan av norske mattradisjoner, og rakfisk må man ha nå når det så smått nærmer seg jul.

– Vi vil vise at det er stort mangfold i rakørret, selv om den kommer fra det samme området. Ørreten behandles forskjellig av de ulike leverandørene, og det gir ulik smak. Rakfisktradisjonen er noe Norge kan være stolte av, sier Walter, som minner om at rakfisk er en virkelig gammel og god tilberedningsmåte for mat.

Walter gleder seg til rakørretaftenen, og han kommer naturligvis selv til å være på plass. Han vil benytte anledningen til å kåsere om både mattradisjoner og litt om historien til Frognerseteren Restaurant.

Vær tidlig ute!

Lokalet i kjelleren, Galleriet, rommer opptil 40 personer, så her er det lurt å være tidlig ute hvis du har lyst til å sikre deg plass torsdag 15. november.

Ta kontakt på tlf 22 92 40 40 for reservasjon eller om du har noen spørsmål.

Pris: Rakørret med tilbehør og drikke: Kr 995,- pr person.

Tid: Torsdag 15. november 2018 klokken 18

Sted: Frognerseteren Restaurant, Galleriet i kjelleretasjen

Se mer på Frognerseteren.no
Her er det også mulig å bestille bord.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...