Akersposten

Drømmer om 50.000 auksjonskroner

AUKSJON: Innen onsdag klokken 16 kan du kanskje gjøre et kupp og hjelpe det lokale elitelaget i fotball! Foto: Skjermdump Facebook

Borte er salg av kakebokser og syltetøy. Nå er det hotellopphold, robotgressklipper, rørleggertimer og masse andre spennende produkter og tjenester som gjelder. Røa Dynamite Girls nettauksjon varer til onsdag 20. april klokken 16. Har du lagt inn bud?

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 13.06.2018 kl 16:00

RØA: – 2016 er året hvor Røa Dynamite Girls tenker nytt for å styrke økonomien. Derfor er det svært gledelig at over 40 bedrifter i nærmiljøet og i stor-Oslo har fattet interesse for vårt nye prosjekt. De aller fleste varer og tjenester er lagt ut med minst 50 prosent rabatt på veiledende priser. Det gjør at du kan gjøre mange gode kjøp på nettauksjonen, sier daglig leder i Røa Dynamite Girls, Tom Inge Egedahl.

Han er overveldet over responsen fra alle bedriftene.

– Det å få inn hele 94 produkter til vår aller første nettauksjon, var over all forventning. Dette antallet gjør at vi nå drømmer om å tjene 50.000 kroner når auksjonen stenges 20. april klokken 16.00. Fredag 9. april fikk nettauksjonen syv nye produkter, sier han.

Når det nå bare er noen timer igjen til auksjon er ferdig, har Egedahl følgende oppfordring:

– Ta en titt og bli kjent med auksjonen, vi er sikre på at du vil bli overrasket og at du finner et produkt til en god pris!

Auksjonen foregår på Røa Dynamite Girls’ Facebookgruppe, men det innebærer ikke at du må å ha en egen Facebook-profil for å delta på nettauksjonen.

Tirsdag kveld meler Egedahl at de har nådd 45.000 kroner i omsetning og at drømmen er å sprenge 50.000-kronersgrensen.

Egedahl minner helt til slutt om at nettauksjonen er det eneste stedet i verden hvor du kan få kjøpt Røas spillerdrakter!

Du kan klikke deg inn på auksjonen enten her eller her!

Les mer om Røa Dynamite Girls her:

Røa mistet to poeng
– Kan fort bli mange mål og god underholdning

– Vi visste det ville bli en krigekamp

"Jeg drømmer om kaffe, vaffel og festfotball"

Se hva det koster å se disse jentene spille

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...