Akersposten

Drømmer du om å synge med Anita og Rein?

Anita Skorgan og Rein Alexander søker etter et sangtalent som vil synge med dem i Ullern kirke 12. desember.

Hvis du kommer fra Ullern-området, har du muligheten til det. I hvert fall hvis du er mellom 7 og 12 og kommer deg gjennom nåløyet!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

ULLERN: I perioden 26. november til 22. desember reiser «Deilig Er Jorden» fra Asker til Ålesund med konserter i blant annet Lillehammer, Trondheim og Molde på veien. På årets julekonsertturné kommer Anita Skorgan og Rein Alexander til Ullern kirke tirsdag 12. desember.

Søker lokalt sangtalent

«I år som i fjor ønsker artistene og fremme unge lokale talenter på konsertene,» står det i en pressemelding.

Julen 2017 inviterte de med seg blant annet 11 år gamle Alicia Løken som rørte Rein til tårer og som fikk nesten en halv million visninger på sosiale medier.

«For Rein og Anita er det viktig å involvere publikum underveis i prosessen, og de har blant annet stilt fansen spørsmål på Facebook om innspill til årets repertoar,» står det i pressemeldingen.

Rein Alexander har turnert med julekonserter siden 2004 og sammen med Anita Skorgan som var med på å starte denne tradisjonen for snart tretti år siden og som ikke ufortjent blir kalt «julekonsertenes mor», så er det duket for en meget stemningsfull og tradisjonsrik julekonsert.

Slik prøver du deg

For å delta i konkurransen om å få synge i Ullern kirke 12. desember, må de unge sende inn en enkel mobilvideo til post@aretsjulekonsert.no . Fristen er 5. november.

LES OGSÅ: På hjemmebane hos baris-kongen Mr. Pimp Lotion

Følg Akersposten.no på Facebook her

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...