ANNONSE
Annonse

Disse to har skrevet den beste norske kokeboken

Stian Floer og Tom Victor Gausdal (t.v) har skrevet en prisvinnende bok om grønnsaker.

For ellevte gang er prisen for «Beste norske kokebok» delt ut torsdag.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 30.11.2018 kl 12:46

ANNONSE
Annonse

RØA: …Og årets vinner ble Tom Victor Gausdal og Stian Floer med boka «Grønnsakskokeboka». De to kokkene, som blant annet er kjent fra flere tv-produksjoner, er begge fra Røa.
Det var en jevn og spennende finalerunde, ifølge pressemeldingen. Utdelingen av prisen skjedde torsdag 29. november på et arrangement i Norli Eldorado.

Juryen sa blant annet dette i begrunnelsen:

«Hvordan gjøre grønn mat fristende for stadig flere mennesker? Her er fasiten. Med flere enn 400 enkle, lekende og fristende oppskrifter og svært gode bilder åpner Gausdal og Floer opp en ny verden for mange av oss. Grønnsaker er ikke lenger bare tilbehør til kjøtt og fisk, de skinner også når de har hovedrollen på tallerkenen.»

Prisen for «Beste norske kokebok» er et samarbeid mellom Apéritif og Norli.

I den avsluttende finalerunden konkurrerte «Grønnsakskokeboka» med følgende utgivelser:

Munter mat - Adam og James Price
Feinschmecker – et klassisk kjøkken - Knut Stene-Johansen, Lars Erik Underthun og Vinay Tangen
Kjartan Skjelde på 20 min - Kjartan Skjelde
Thai-obsessed. Gatemat fra Bangkok til Oslo - Terje Ommundsen

Følg Akersposten på Facebook

Nyhetsbrev fra Akersposten

Meld deg på Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost her!

ANNONSE
Annonse