Akersposten

Disse loppene skal gi barna flere herlige opplevelser

– Vi kan melde om at det er en god mengde lopper denne gangen, sier loppegeneral på Lysejordet skole, Steinar Sørensen. Både Lysejordet og Bestum inviterer til loppemarked denne helgen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

LYSEJORDET/BESTUM: Høst betyr loppemarked, som igjen betyr en sosial happening, viktig og miljøvennlig gjenbruk og livsviktige inntekter for skolekorpsene. Her skal det økonomiske grunnlaget legges for vedlikehold og innkjøp av instrumenter og uniformer, samt instruksjon.

I dagene før markedet står det på tidlig og sent, korpsforeldrene, og Terje Sørensen er etter hvert blitt en veteran.

– Jeg har vært med på dette i seks-syv år, og vi kan melde om at det er en god mengde lopper denne gangen, sier Sørensen på Lysejordet. Han forteller at det også er mange fine gjenstander som er plukket ut til auksjonen, som er begge dager kl. 13 på Lysejordet skole.

Sørensen ramser opp leker i stort antall, en god del ski og mye husgeråd. Også et skikkelig fussballspill i god størrelse er blant varene.

– Vi får fremdeles inn mye bøker, og det er stadig populært, sier han.

Lysejordets loppegeneral skryter av innsatsen til korpsforeldrene.

– Folk står på veldig, det har vært utrolig bra. Vi står på til «the bitter end»! sier han – og har en bønn til lokalmiljøet før loppemarkedet:

– Vær så snill å la plakatene våre være i fred! Vi kommer til å ta dem ned etterpå. Dette er en viktig måte å reklame for loppemarkedet på, sier han.

Her er åpningstidene for loppemarkedet på Lysejordet skole:

Lørdag 21. september kl. 10-16
Søndag 22. september kl. 11-15
Auksjon 13 begge dager.

Bestum-loppis

Det andre loppemarkedet i vårt område denne helgen er på Bestum skole.

Bestum skoles musikkorps avholder loppemarked til inntekt for nye instrumenter og opplæring.

– Korpset er i sterk vekst, og vi trenger all den hjelp og støtte vi kan få under oppbyggingsfasen av et stort korps, meldes det fra Bestum skole.

Her er åpningstidene for loppemarkedet på Bestum skole:

Lørdag 21. september kl. 10-16
Søndag 22. september kl. 11-15

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...