Akersposten

Persrevyen 2018:

Digital arv, stalking og srkivefeil

- Et litt rart fenomen som vi har lyst til å understreke hvordan påvirker oss, sier instruktør. SE VIDEO!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 14.12.2017 kl 11:17

HOVSETER: Akersposten skrev i høst om Persrevyens vei tilbake til scenelivet, etter at den tradisjonsrike skolerevyen tok et skritt tilbake og kansellerte 2017-utgaven.

Denne sesongens håndplukkede skuespillergjeng er derimot villig til å varte opp med «sjongleringsdans», for å kaste glans over de tradisjonelle forestillingene.

- Vi ser veldig frem til showene, jeg gleder meg! sier skuespilleren Sondre Stokke Kleppe - og legger til at det blir mange timer med øvinger gjennom uken.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SENTRALE AKTØRER: Bak fra venstre: Lasse Lilleng (instruktør), Espen Stokke (instruktør) og Olav Tryti (én av to revysjefer). Foran: Ekam Singh (skuespiller). Foto: Pål Magnus Tømmervold

Høytid for øving

Forberedelsene vil dessuten nå klimaks i forbindelse med den etterlengtede juleferien.

- Det kommer en intensivuke i romjulen. Da blir det øvinger hver dag, med scene og alt sammen. Jeg håper revyen blir husket som en god revy, og at den får et godt terningkast i Akersposten og andre medier, sier Sondre.

Det er bare noen få uker til premieren 6. januar. I den anledning har Persrevyen 2018 lagd en promofilm, som du kan se på Akerspostens sider.

- Temaet på revyen er til en viss grad sosiale medier, der den digitale arven er i fokus: Hvordan vi forholder oss til hverandre, når vi bruker sosiale medier på den måten vi gjør, forteller instruktøren Lasse Lilleng.

Gjenkjennbart tema

Filmsnutten er produsert av instruktørene og to av deres venner, Mikkel og Eilert.


- Hvor har dere fått inspirasjonen?

- Vi merker på vår generasjon at vi følger mye med på hverandres liv gjennom sosiale medier - spesielt om det er følelser involvert. Da kan man finne seg selv i en situasjon hvor man rett og slett stalker hverandre på Facebook, sier Lasse.

Instruktøren tror temaet er noe alle jevnaldrende vil kjenne seg igjen.

- Det er et litt rart fenomen som vi har lyst til å understreke hvordan påvirker oss, sier Lasse, som ikke vil avsløre bakgrunnen for revynavnet, «Hvor er fu?»

- Det får komme frem i videoen, sier en hemmelighetsfull Lasse.

Persrevyen arrangeres fra 6. -14. januar 2018. Se persrevyen 2018 for billetter

LES OGSÅ: Persbråten-rektor slår tilbake mot kritisk medieoppslag

LES OGSÅ: – Alle vil bringe revyånden videre, vi starter den bare på nytt

LES OGSÅ: Storebror er fotballstjerne – lillebror er ett av landets råeste alpintalenter og Persbråten-elev

LES OGSÅ: Henrik Elvestad: «Det er ikke uvanlig å få handlevogner i leggen»

LES OGSÅ: Kreftdrama for Persbråten-elev: - Det var jævlig tøft å se hva «gutten vår» ble utsatt for


LES OGSÅ:
Røa-spilleren Gabrielle (19) har fått modelltilbud etter Instagram-innlegg

LES OGSÅ: Landslagsløper påkjørt - sjåføren stakk av

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...