ANNONSE
Annonse
Akersposten

Dette forslaget ikke lenger aktuelt

IKKE LENGER AKTUELT: Dette forslaget til utbygging i Harbitzalleen vil bli skrotet. Et nytt forslag vil ta hensyn til at utnyttelsesgraden for området er senket fra 250 prosent til 150 prosent i forslaget til Områderegulering Skøyen. Skisse: Elementh Arkitekter

Selv om oppstart til detaljregulering i Harbitzalleen fra Bane NOR Eiendom og Monolith Properties er kunngjort, så mener utbygger at planene som følger saken ikke lenger er aktuelle.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 14.03.2019 kl 12:21

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

HOFF: Akersposten skrev om forslaget til detaljregulering i forbindelse med oppstart som ble oversendt fra Plan- og bygningsetaten i forbindelse med plankunngjøring. Det var mange reaksjoner på forslaget til utbygging i Harbitzalleen på Akerspostens Facebook-side. Nå sier utbygger at det vil komme et nytt forslag til detaljregulering.

Les saken her: Vil rive alle småhus og bygge dette

- Det er ikke lenger aktuelt etter at områdeutnyttelsen for dette feltet er senket fra 250 prosent til 150 prosent i forslaget til Områderegulering Skøyen, som nå er til politisk behandling, sier Arthur Strand som sammen med Anders Buchardt utgjør styret i Monolith Properties AS.

- Med 150 prosent utnyttelse blir det en total revurdering av prosjektet, blant annet med hensyn til høyder. Det er ikke lenger snakk om 14 etasjer. Vi skal i nye dialogmøter med etaten og diskutere forskjellige løsninger. Det nye prosjektet blir noe helt annet, hvor vi i all hovedsak vil forholde oss til de nye rammene, sier Strand.

Les også:

Sterk reduksjon av høyder og antall boliger på Husebyplatået

Husebyplatået som hageby