Akersposten

– Dette er marerittet

Rose (8 mnd) er forsvunnet på tur i Sørkedalen tirsdag.

Det sier en av de mange som tirsdag er ute og leter etter den åtte måneder unge tispen Rose i Sørkedalen

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 21.08.2018 kl 15:57

SØRKEDALEN/BOGSTAD: Rose var på tur med flere andre hunder ved Årnes i Sørkdalen da hun forsvant i 11-tiden.

– Hun kan ha blitt skremt av noe. Det kan være fordi det var noen kuer som begynte å raute noe vanvittig, sier en av de mange som leter etter Rose. Akkurat nå er blant annet eier og flere fra foreningen Rømlingen ute og leter.

Rose er en langhåret weimaraner-tispe med turkis halsbånd. Dette er en sosial og glad hund.

Siste observasjon av Rose er like ved Strømsdammen rett før klokken 13 tirsdag. Dette er altså på oversiden av Sørkedalsveien, like innenfor Bogstad.

– Ja, jeg er bekymret, sier eieren, Frode Sandblåst, som håper å få flere tips og observasjoner på tlf 99722029 eller 92266600, slik at unge Rose kan komme trygt tilbake.

PS! Klokken 15.30 tirsdag kom den gledelige meldingen om at Rose er funnet.

LES OGSÅ: – En fantastisk skole på en helt fantastisk tomt

Parkeringsforbud for å sikre skolevei

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...