Akersposten

– Dette er livet i Toppserien!

Det ble et par slitsomme timer på Røabanen for daglig leder i Røa Dynamite Girls, Tom Inge Egedahl. Sammen med trener Geir Nordby ble snøen effektivt fjernet. Foto: Privat

Da snøen lå tykt på fotballbanen, og det bare var noen timer igjen til en viktig trening for Røa Dynamite Girls tirsdag, måtte noen ta grep.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 13.06.2018 kl 15:51

RØABANEN: – Det tok oss to timer, kanskje litt mer faktisk, sier daglig leder i Røa Dynamite Girls, Tom Inge Egedahl. Sammen med Røas hovedtrener Geir Nordby, sørget han for at 40 x 35 meter med kunstgress ble måkt fri for snø. Det ble en real treningsøkt for de to!

Så kom...

– Dette er livet i Toppserien! Det er trange kår, så man må gjøre det man må. Nå er det kongeforhold! smiler han.

Men han innrømmer at smilet forsvant et lite øyeblikk da de to var ferdige – litt slitne – og banen var klar. Da dukket plutselig en mann opp med traktor og måkte resten av banen.

– Og han brukte bare 10 minutter! Vi trodde kommunen hadde ryddet bort alt utstyret for å måke snø nå, sier Egedahl.

Viktig trening før viktig kamp

Det var aldri snakk om å risikere at det ikke skulle bli noen trening i dag. Det var derfor Nordby og Egedahl tok saken i egne hender tirsdag.

– Det er en veldig viktig trening i dag, og til helgen har vi en av sesongens viktigste kamper, borte mot Avaldsnes, sier Egedahl.

Røa fikk en treg start med knepent tap hjemme mot en av gullfavorittene, Stabæk. Kampen viste imidlertid at laget klarte å kjempe jevnt med Stabæk, og lagets nye spiss, Lisa-Marie Karlseng Utland, var faktisk alene med keeper og kunne avgjort kampen da den sto og vippet på 1-1 like før slutt.

Etter 1-2-tapet slo Røa sterkt tilbake med borteseier i «kampen om Oslo» sist lørdag. Det ble en grei 2-0-seier mot Vålerenga. Laget reiser derfor til Rogaland med håp om å kunne kjempe om poengene mot Avaldsnes.

– Vi har større sjanse til å vinne der borte nå enn på lenge, mener en offensiv Egedahl.

LES OGSÅ: – Vi vil kjempe helt i toppen, og det trenger vi publikum for å greie

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...