Akersposten

– Dette er det første turistene ser på vei inn i marka

Slik fremstår området der Sporveien har revet et bygg like ved Frognerseteren stasjon. Foto: Jarle Ottestad-Tømte

– Jeg er svært overrasket, sier turgåer og sender Akersposten bilder fra sin tur ved Frognerseteren onsdag.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 01.08.2018 kl 13:26

FROGNERSETEREN: I løpet av sommeren har Sporveien revet og fjernet … Tilbake står anleggsgjerde og masse rester etter bygget, blant annet knust glass.

– Jeg er svært overrasket at Sporveien eller annet kommunalt organ velger å etterlate området som dette etter riving. Dette er det første turistene ser på vei inn i marka, sier Jarle Ottestad-Tømte til Akersposten.

– Hva med barn som leker i området, og dyr som kan skade seg? spør han og ber Akersposten sjekke hvem som er ansvarlig for rotet – og hvem som har ansvaret for å rydde opp etter seg.

Har vært en garasje

Hos Sporveien kan pressekontakt Jan Rustad opplyse at her sto det en garasje som huset en av de gamle teakvognene. Nå er denne flyttet til Avløs og garasjen revet.

– Garasjen var forfallen, og av sikkerhetshensyn ble det besluttet å ta det ned, sier Rustad.

– Hva skjer her nå?

– Beslutningen om hva som skal skje med dette stedet, er ikke tatt. Enten bygger man en ny garasje til utstyr, eller så bygger man en ny endebutt, sier han.

Skal rydde opp

– Men ryddet opp, det blir det. Det skal vi love! Det skjer nå i høst, sier Rustad.

– Men her er det altså masse knust glass. Det ligger rett ved turveien og kan være farlig både for mennesker og dyr?

– Ja, jeg skal ta dette opp med de som er ansvarlig for renhold på perronger og uteområder og se om vi kan få fjernet det raskt, sier Rustad.

LES OGSÅ: "Nå er det blitt ubehagelig å kjøre bil i Vækerøveien"

Dropper spektakulær plan for Vettakollen etter mye motstand

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...