ANNONSE
Annonse

– Det var ingen tendens til å ta foten av gassen

Ullern-gutta smilte, Hødd-spillerne fortvilte. Det ble en vanvittig 13-0-seier hjemme på Ullernbanen, CC Vest Arena. Foto: Oddveig Helland

De har hatt litt «stang ut» i de tre foregående kampene, men søndag tok det helt av!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 08.05.2018 kl 09:17

ANNONSE
Annonse

ULLERNBANEN: Etter at Ullern var svært nære å detonere den store cupbomben mot Stabæk i slutten av april, har de to første seriekampene i tredjedivisjon bare gått sånn passe, i hvert fall resultatmessig. 1-1 hjemme mot Follo ble etterfulgt av 2-2 borte mot naboene Ready på Gressbanen.

– Mot Follo lå vi tidlig under, men jeg telte likevel 17-3 i målsjanser til Ullern. Mot Ready ledet vi 2-0 og hadde flest målsjanser der også. Den kampen er den vi er mest misfornøyd med hittil i år. Der så vi ikke ut som oss selv.

Ketchup!

Kun to poeng på to kamper altså for laget som har tatt mål av seg til å kjempe om opprykk denne sesongen. Søndag kom Hødd 2 på besøk til CC Vest Arena, og det skulle vise seg å bli litt av en kamp.

– Det var et ungt lag vi møtte, men vi trodde likevel ikke det skulle gå fullt så greit, sier Ullern-trener Ole Johan Aas til Akersposten.

Da den velkjente ketchupflaske-effekten virkelig slo til, tømte Ullern-laget like godt hele flasken. Svimle Hødd-spillere kunne til slutt konstatere at de hadde fått 13 mål i sekken.

– 13-0 er vanskelig å være misfornøyd med. Sånne kamper opplever man utrolig sjelden. – Hødd fikk 0-2 i fleisen allerede etter fem minutter, og det var ingen tendens til å ta foten av gassen.

– Det ble stygt for Hødd. Det har garantert aldri vært lengre vei hjem til Ulsteinvik, sier Aas.

Beina på bakken

Ullern-treneren forteller at mange spillere fikk god selvtillit med denne superkampen.

– Vi håper at 7. mai skal bli stående som datoen vi fant vinnersporet. Jeg tror det var veldig greit å få en skikkelig bekreftelse nå. Samtidig er det Molde 2 borte i neste kamp, og det kan bli noe helt annet. De har blant annet et av Norges beste juniorlag, sier Aas, som påpeker at det er en «syltynn balanse mellom selvtillig og det å være cocky».

– Kan du avslutte med å si én positiv ting om Hødd 2, etter at de tapte med 13 mål mot dere?

– Hehe. Jaaa…, jeg syns jo de fullførte på en måte med ære i behold. Det var ingen stygge etterslengere. De tok tapet med fatning, sier han.

Ullern har nå fem poeng etter sine tre kamper. Follo og Træff ligger på topp i tredjedivisjon avd 1 med 10 poeng, med én kamp mer spilt. Ready ligger for øvrig på 12 plass av 14 lag etter én uavjort og tre tap.

Disse scoret Ullerns mål:

Ullerns mål ble scoret av Shåresh Ahmadi x 3, Nyemah Brownell x 3, Rasmus Løvseth x 2, Sebastian Remme Berge x 2, Tobias Asbjørnsen, Emmanuel Bergstrøm og Sigurd Semlitsch.

LES OGSÅ: Slik blir Ullern IFs nye flerbrukshall

Ullern sjokkerte Stabæk på Ullernbanen

Terrasserte hagehus på Montebello

Her er planene for Smestadkvartalet

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse