Akersposten

«Det ordner seg nok!»

Espen W. Andresen, Vestre Aker frivilligsentral. Arkivfoto

Vestre Aker frivillighetssentral gir så det monner.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 15.01.2019 kl 09:48

Den beste gleden du kan ha, det er å gjøre andre glad. Og det gjør virkelig frivillighetssentralen og alle de makeløse frivillige til fulle. Jeg og mine to eldste søstre (snart 92 og 93 år) er tre av mange som gjennom lang tid har fått enestående hjelp og støtte. Vi blir alltid møtt med holdningen: «Det ordner seg nok!»

Det gjør så godt; og vi vet ikke hvordan livet hadde vært uten dem.

Kjenne på den fantastiske følelsen av å gi

«Jeg er av de heldigste menneskene i verden som får jobbe mellom fantastiske mennesker, nestekjærlighet og takknemlighet», sier daglig leder Espen W. Andresen. Han har mange enestående medarbeidere og frivillige rundt seg.

I frivillighetssentralen sier de: «Vi er her for å gi alle en mulighet til å kjenne på den fantastiske følelsen vi får når vi lar oss selv, gi noe av oss selv, til noen andre enn oss selv. Gleden som skapes når noen blir glade for det du deler, er ubetalelig.»

I Vestre Aker frivillighetssentral kan de tilby mange forskjellige aktiviteter, som kjøre- og følgetjeneste, hjelp til demente og deres pårørende, matlaging, besøkvenntjeneste, dataopplæring, bowlingvenn, fest og kaffestund og musikkglede, og enda mye mer.

For meg og søstrene mine har frivillighetssentralen og alle de flotte frivillige gitt meget kjærkommen hjelp. Ja, så viktige er de at alle burde kjenne til hjelpen de gir. Deres arbeid og nestekjærlighet er virkelig et eksempel til etterfølgelse. Måtte mange ønske å bidra, støtte og lære av dem.

Takknemlig hilsen fra Mona Holte

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...