ANNONSE
Annonse

Det jobbes for fullt i Mærradalen

MED EN GANG: Vann- og avløpsetaten startet arbeidet med rydding og rehabilitering av turstien umiddelbart. Foto. Vidar Bakken

Det tar litt tid før gående og særlig syklende igjen kan bruke turveien, men Vann- og avløpsetaten gjør sitt beste.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 09.08.2016 kl 18:51

ANNONSE
Annonse

MÆRRADALEN: Broer og turvei forsvant i Mærradalen etter Mærradalsbekken herjinger under de store nedbørsmengdene som falt sist lørdag. Vann- og avløpsetaten hadde mannskap i Mærradalen i forbindelse med rehabilitering av avløppsledningen gjennom dalen. Det gjorde at de straks kunne komme i gang med å sikre og rehabilitere de skadde områdene.

Les også: Mærradalsbekken raserte i Mærradalen

– Vi startet umiddelbart å sikre de farligste områdene etter styrtregnet. Nå jobber vi med å reparere skadene. Til helgen vil det være klart for gående å bruke stien. For syklende vil det kunne ta til midten av neste uke før området har blitt godt nok utbedret. Dette med forbehold om at det ikke kommer mer ekstremvær, sier Maria Dis Asgeirsdottir, byggeleder i Seksjon for prosjektgjennomføring i Vann- og avløpsetaten.

PS! Akersposten.no oppfordrer leserne til å sende inn bilder av uværets ødeleggelser i våre bydeler, Ullern og Vestre Aker, de siste dagene, enten mens det sto på eller bilder av hvordan det ser ut etterpå! Vi setter sammen en bildekavalkade. Send til post@akersposten.no.

Les også:

Planlegger stor innfartsparkering ved Holmen stasjon


Regnværet ødelegger badevannet

Gikk seg bort i mørket i Marka

ANNONSE
Annonse