Akersposten

Det jobbes for fullt i Mærradalen

MED EN GANG: Vann- og avløpsetaten startet arbeidet med rydding og rehabilitering av turstien umiddelbart. Foto. Vidar Bakken

Det tar litt tid før gående og særlig syklende igjen kan bruke turveien, men Vann- og avløpsetaten gjør sitt beste.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 09.08.2016 kl 18:51

MÆRRADALEN: Broer og turvei forsvant i Mærradalen etter Mærradalsbekken herjinger under de store nedbørsmengdene som falt sist lørdag. Vann- og avløpsetaten hadde mannskap i Mærradalen i forbindelse med rehabilitering av avløppsledningen gjennom dalen. Det gjorde at de straks kunne komme i gang med å sikre og rehabilitere de skadde områdene.

Les også: Mærradalsbekken raserte i Mærradalen

– Vi startet umiddelbart å sikre de farligste områdene etter styrtregnet. Nå jobber vi med å reparere skadene. Til helgen vil det være klart for gående å bruke stien. For syklende vil det kunne ta til midten av neste uke før området har blitt godt nok utbedret. Dette med forbehold om at det ikke kommer mer ekstremvær, sier Maria Dis Asgeirsdottir, byggeleder i Seksjon for prosjektgjennomføring i Vann- og avløpsetaten.

PS! Akersposten.no oppfordrer leserne til å sende inn bilder av uværets ødeleggelser i våre bydeler, Ullern og Vestre Aker, de siste dagene, enten mens det sto på eller bilder av hvordan det ser ut etterpå! Vi setter sammen en bildekavalkade. Send til post@akersposten.no.

Les også:

Planlegger stor innfartsparkering ved Holmen stasjon


Regnværet ødelegger badevannet

Gikk seg bort i mørket i Marka

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...