Akersposten

– Det gleder oss at vi i det hele tatt kan ønske noen velkommen

Linn Huseby og de andre Røa-spillerne er snart klare for kamp. Og tribunen kan – delvis – fylles. Foto: Solfrid Therese Nordbakk

Du MÅ ikke ha sesongkort for å være sikret å komme inn på Røa-kamp i sommer, men det kan være en fordel. Det er nemlig stopp på 200 mennesker. Snart er det sesongstart!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 26.06.2020 kl 13:52

RØA: Korona-restriksjonene setter sine begrensninger også når Toppserien endelig blåses i gang 4. juli. Da spiller Røa sin første seriekamp hjemme på Røabanen mot Arna-Bjørnar.

Tilskuersnittet til Røa-damene ligger godt over 200. Noen av kampene, som mot byrival Vålerenga og LSK, blir gjerne sett av mellom 400 og 600 tilskuere. Derfor må det nå legges en plan for hvem som skal få oppleve live Toppserie-fotball på Røabanen.

Uvissheter

Nei, det må man ikke. Men med restriksjonene på 200 vil sesongkortinnehavere ha prioritet

– Uvisshetene rundt 2020-sesongen har vært mange. Vi hadde enorme planer for 2020-sesongen på publikumsfronten, etter to sesonger med sterk vekst i tilskuertall, skyhøyt engasjement på sosiale medier og en rekke interessante og gøyale arrangementer, sier markeds- og mediasjef i Røa fotball elite, Erik Olsson.

– Med koronapandemien er det klart at det måtte bli endringer på disse planene. Og til tross for at det per dags dato kun er tillatt med 200 tilskuere på tribunene, gleder det oss at vi i det hele tatt kan ønske noen velkommen, sier han.

– Hvordan vil dere gjøre det i praksis?

– Med begrensninger på antall tilskuere vil sesongkortinnehavere få prioritert inngang hvis interessen rundt kampene er ekstra høy. Kjøpet av et sesongkort garanterer deg dermed inngang på Røabanen for årets kamper, sier Olsson.

Det innebærer dog ikke at du må være innehaver av et sesongkort for å se Røa i år.

– Vi vil selge digitale kampbilletter via TicketCo før alle kampene og på stadion, sier han.

Sesongkortinntektene er imidlertid ekstra viktige i et spesielt år for fotballagene.

– Inntektene er viktige for at vi kan drive toppfotballen på Røa videre, og vi trenger all den fysiske og økonomiske støtten vi kan få, sier han.

Seriestart neste uke

Nå gleder Olsson og resten av Røa fotball elite seg til at Toppserien endelig kommer i gang.

– Vi gleder oss til å ønske Røa-publikummet velkommen på kamp. Første seriekamp er rett rundt hjørnet, med avspark lørdag 4. juli kl. 11.30.

PS! Merk klokkeslettet!

På Røa Dynamite Girls' sider kan du lese mer

LES OGSÅ: – De som har kommet inn, hever laget

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...