Akersposten

«Det gjelder Husebyskogen!»

HVILKET ALTERNATIV?: Berit Kvæven og Odd Einar Dørum kjemper for alternativ B3, som innebærer at Husebyskogen forblir urørt.

Debatten om hvor administrasjonsbygg og tunnelinnslag skal være fortsetter med Odd Einar Dørum og Berit Kvæven.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Vårt innlegg om å bevare hele Husebyskogen har fått to kommentarer; fra direktør Anna Maria Aursund i VAV og Lillian Bredal Eriksen og Anders Holten Skånlund, begge MDG. Innleggene krever noen kommentarer.
(Se debatten nederst i saken)

1. Vi mener nå som tidligere at Oslo trenger ny vannforsyning fra Holsfjorden. Vi har gjennom yrkesliv og sentrale offentlige verv god kunnskap om samfunnssikkerhet og om ulike utfordringer for vitale samfunnsfunksjoner og legger selvsagt dette til grunn.

2. Saken handler om hvordan bassenget 80 meter under Husebyskogen kan få de tuneller det trenger uten å bygge ned deler av Husebyskogen. Vi mener at byrådet nå må gå videre med B 3, det vil si løsninger for tuneller (og administrasjonsbygg) på og i tilknytning til Statnett-tomta. Dette sto og står H, V, F og KrF sammen om. Slik spares både Husebyskogen og randsonen av skogen. Randsonen er et uvurderlig friområde for både nåværende og kommende generasjoner.

3. Vi anbefaler også lesning av de teknisk-faglige vurderingene som vellene har fått utarbeidet i saken.

4. Ta fatt på B3! Da får vi tuneller og administrasjonsbygg på og i tilknytning til Statnett-tomta. Og Husebyskogen forblir den uvurderlige skatten den er både for nåværende og kommende generasjoner.

Odd Einar Dørum
Bystyremedlem (V), tidligere justisminister (med beredskapsansvar)

Berit Kvæven
Dr.ing og tidligere seksjonssjef i Statens forurensningstilsyn, kandidat (V) til bydelsutvalget i Ullern

Debatten:

«Vi ønsker (fortsatt) ikke administrasjonsbygg i Husebyskogen»
«Venstre vil verne Husebyskogen med randsoner»
«Vannet i Oslo kan plutselig bli borte»
«Noen er useriøse i Husebyskogen»

Følg saken på saksinnsyn - Plan- og bygningsetaten

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...