Akersposten

Det er plass til flere barn i denne barnehagen - midt i naturen

MIDT I NATUREN: Ulvestua ligger flott til like ved Sørkedalen skole. Foto: Ulvestua barnehage

Her i Sørkedalen er det plass til flere barn i Ulvestua barnehage. Nå kan de også hente på Røa.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 27.02.2020 kl 13:43

SØRKEDALEN: Ulvestua barnehage ligger idyllisk til i naturskjønne Sørkedalen, like ved Sørkedalen skole. Det er plass til flere barn i den foreldredrevne barnehagen.

Henter på Røa

- Vi har to avdelinger med plass til 30 barn. Vi har fremdeles ledige plasser fra august, men nå haster det med å søke i og med at fristen går ut 1. mars. Nytt av året er at vi vil ha et hentepunkt på Røa, hvor en av våre ansatte møter og henter barna og tar bussen frem og tilbake fra barnehagen, forteller daglig leder Christine Aandstad.

Les mer om Ulvestua barnehage

Saken fortsetter under bildene

BESØKER GÅRD: Her får barna kontakt med hester.

Masse spennende aktiviteter

Hun kan fortelle om en barnehage hvor barna trives og med engasjerte foreldre.

- Det er stille, rolig og trygt her og med masse spennende aktiviteter knyttet til lokalmiljøet. Vi er mye ute og barna har gleden av å oppleve og leke i naturen til alle årstider. Turene er populære og ofte besøker vi hestene på Elveli, hvor barna får nærkontakt med dyr. Vanligvis har vi også en skiløype rett utenfor gjerdet, som foreldrene er flinke til å holde i orden med bruk av snøkanonen vår. Vi har også planer om en egen skiskole, sier Aandstad.

SKITUR: Forledre holder skiløype i stand rett ved barnehagen når forholdene tillater det.

Kom på besøk

Hun skryter av engasjerte foreldre, som bidrar til trivsel og aktiviteter.

- Barnehagen er jo foreldredrevet med foreldre som er veldig engasjerte. Dermed får vi også hele tiden gode innspill til aktiviteter for barna. Jeg oppfordrer foreldre som ønsker barnehageplass i en barnehage med sterk tilknytning til naturen å ta kontakt. Kom på besøk til oss og se hvordan vi har det, oppfordrer Aandstad, som kan fortelle at denne uken er det snekkervirksomhet som barna er opptatt av.

- Her spikkes det og det sages og spikres. Barna har det gøy, lover daglig leder.

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...