Akersposten

– Det er her vi hører hjemme

Konsernsjef Carl Otto Løvenskiold fikk god hjelp fra Maxbo-sjef Thomas Støkken og varehussjef Line Killingstad da han reåpnet Maxbo Vækerø ved å sage over en Maxbo-blå stender. Foto: Torkel Vik

– Dette er flaggskipet, og det er her vi hører hjemme, sa Carl Otto Løvenskiold.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 27.11.2018 kl 13:04

VÆKERØ: Tidligere denne måneden ble Maxbo Vækerø gjenåpnet i ny profil.

– Maxbo Vækerø er helt spesielt for oss, sier Løvenskiold.

Dette skriver Maxbo Vækerø i en pressemelding.

Varehuset på Vækerø har røtter tilbake til 1649 og ble Maxbo i 1995. I 2008 ble varehuset bygget om etter tegninger fra arkitekt Nils Torp, for å fremstå mykere og mer moderne i formen.

Var sentrallager

– Et varehus som alltid har vært fantastisk har blitt enda mer fantastisk, sa en tydelig stolt konsernsjef i Løvenskiold Vækerø.

– Vækerø var det første varehuset vi åpnet. Opprinnelig var det bygget som et sentrallager for Løvenskiold i sin tid. Nå synes jeg det fremstår som verdens fineste varehus, sa Løvenskiold, som tror dette er stedet i verden hvor det er solgt og håndtert trelast lengst.
Han har sett et Vækerø i stadig utvikling, og han har ingen planer om å slutte med stadig forbedringer.

– Det er helt fabelaktig å se så fornøyde kunder og stolte medarbeidere. Det er utrolig mange som har stått på for å få til denne relanseringen, og mange som må takkes. Spesielt varehussjef Line. Som vi nå sier i Maxbo, det er veldig «godt gjort», sa Løvenskiold.

Styrke faghandelen

Med hjelp fra Maxbo-sjefen Thomas Støkken og varehussjef Line Killingstad kunne Carl Otto Løvenskiold markere gjenåpningen ved å sage over en Maxbo-blå stender. Maxbo Vækerø er det 49. varehuset som omprofileres i år. I løpet av 2019 vil alle 64 Maxbos varehus fremstå i ny profil.

– Kundene vil nok i første omgang se de ytre forandringene, men det er de indre forandringene vi håper vil gjøre den største forskjellen, sier Thomas Støkken, Maxbo-sjef og administrerende direktør i Løvenskiold Handel.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...