ANNONSE
Annonse
Akersposten

– Det er her vi hører hjemme

Konsernsjef Carl Otto Løvenskiold fikk god hjelp fra Maxbo-sjef Thomas Støkken og varehussjef Line Killingstad da han reåpnet Maxbo Vækerø ved å sage over en Maxbo-blå stender. Foto: Torkel Vik

– Dette er flaggskipet, og det er her vi hører hjemme, sa Carl Otto Løvenskiold.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 27.11.2018 kl 13:04

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

VÆKERØ: Tidligere denne måneden ble Maxbo Vækerø gjenåpnet i ny profil.

– Maxbo Vækerø er helt spesielt for oss, sier Løvenskiold.

Dette skriver Maxbo Vækerø i en pressemelding.

Varehuset på Vækerø har røtter tilbake til 1649 og ble Maxbo i 1995. I 2008 ble varehuset bygget om etter tegninger fra arkitekt Nils Torp, for å fremstå mykere og mer moderne i formen.

Var sentrallager

– Et varehus som alltid har vært fantastisk har blitt enda mer fantastisk, sa en tydelig stolt konsernsjef i Løvenskiold Vækerø.

– Vækerø var det første varehuset vi åpnet. Opprinnelig var det bygget som et sentrallager for Løvenskiold i sin tid. Nå synes jeg det fremstår som verdens fineste varehus, sa Løvenskiold, som tror dette er stedet i verden hvor det er solgt og håndtert trelast lengst.
Han har sett et Vækerø i stadig utvikling, og han har ingen planer om å slutte med stadig forbedringer.

– Det er helt fabelaktig å se så fornøyde kunder og stolte medarbeidere. Det er utrolig mange som har stått på for å få til denne relanseringen, og mange som må takkes. Spesielt varehussjef Line. Som vi nå sier i Maxbo, det er veldig «godt gjort», sa Løvenskiold.

Styrke faghandelen

Med hjelp fra Maxbo-sjefen Thomas Støkken og varehussjef Line Killingstad kunne Carl Otto Løvenskiold markere gjenåpningen ved å sage over en Maxbo-blå stender. Maxbo Vækerø er det 49. varehuset som omprofileres i år. I løpet av 2019 vil alle 64 Maxbos varehus fremstå i ny profil.

– Kundene vil nok i første omgang se de ytre forandringene, men det er de indre forandringene vi håper vil gjøre den største forskjellen, sier Thomas Støkken, Maxbo-sjef og administrerende direktør i Løvenskiold Handel.