Akersposten

Det er håp om henting – men det haster å melde fra

DET ER HÅP: Disse avkledde juletrærne i krysset Nordengveien/Ekraveien vil i likhet med flere andre steder, bli hentet av Renovasjonsetaten.

Nå er det likevel håp om å bli kvitt de gamle juletrærne som ligger igjen i nabolaget ditt.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

ULLERN/VESTRE AKER: Det var stort engasjement på facebook etter at Akersposten skrev om juletrærne som ble slengt på hentepunkter, lenge etter at tidsfristen for henting har gått ut.

Les saken: Ta rei sammen a!

Bymiljøetaten ga lite håp om at juletrærne ville bli hentet og oppfordret «synderne» til å levere til nærmeste gjenbrukssatsjon. Det er vel grunn til å tro at flere av disse vil overse denne oppfordringen.

Ny vending

Nå har saken tatt en ny vending. Akersposten tok kontakt med Renovasjonsetaten, som kan fortelle at juletrefangsten ikke er helt over. Henting før hentefristen går ut, er gitt på oppdrag til Norsk Gjenvinning, som er ferdig med oppdraget når alle frister er gått ut i de enkelte bydelene. Senere kan Renovasjonsetaten trå til, når de får vite på hvilke hentepunkter det er ansamling av juletrær.

Absolutt siste gang

- Det skal sies at vi allerede har hatt oppsamlingsturer etter hentefristen og det er grenser for hvor lenge vi kan holde på med dette. I og med at vi hører at det har samlet seg opp juletrær flere steder, så skal vi ta en ny runde. Det vil skje ganske snart og det vil bli absolutt siste gang vi gjør dette i år. Vi ber om at publikum så snart som mulig melder fra om juletrær som ligger igjen på hentestedene. Disse vil samle opp. Gi beskjed på telefon 23 48 36 50 eller med e-post til postmottak@ren.oslo.kommune.no, sier pressekontakt i Renovasjonsetaten, Jørgen Bakke Fredriksen

Dermed er det noen som kan trekke et lettelsens sukk, men ikke la det gjenta seg.

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...