ANNONSE
Annonse

- Det er en skandale

16 ETASJER: Kledningen er lagt til 12 etasjer skriver fotografen. Det viser hva som sannsyligvis blir høyden på bygg for resten av sentrale Skøyen. Foto: Privat

Flere reagerer på bygget som nå reiser seg på Skøyen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 03.08.2018 kl 12:19

ANNONSE
Annonse

SKØYEN: Flere av våre lesere har reagert på at bystyret gikk inn for at Orkla fikk tillatelse til å bygge 16 etasjer på Skøyen. To av dem har uavhengig av hverandre sendt inn bilder av situasjonen på bygget i dag, for å vise forskjellen på 12 og 16 etasjer. Den ytre bekledningen har nådd 12 etasjer, og viser det som kan bli den faktiske høyden på bygg rundt stasjonsområdet på Skøyen. Siden har også en tredje leser sendt inn bilde, sett fra Frognerkilen. Se lenger ned i saken.

Les også: Ola Elvestuen (V): - Gammeldags betongsosialisme brer seg i byen

- Ja her ser man virkeligheten mellom et bygg på 12/16 etasjer. Det er en skandale at politikerne tillot Orkla å bygge et 16 etasjers bygg, skriver den ene fotografen.

Slik det ser ut i dag, før politisk behandling av, vil politikerne gå inn for maks byggehøyde på 12 etasjer, noe som ligger inne i forslaget til Områdeplan for Skøyen.

Les også: Hanna E. Marcussen (MDG): - Ikke betongsosialisme

Saken fortsetter under bildet

SETT FRA SJØEN: Bildet viser Orkla-bygget sett fra sjøen, hvor den lyse delen viser hvor kledningen på bygget har nådd 12 etasjer. Foto: Privat

Det andre bildet viser bygget sett fra Fornebu-landet. Det er ikke tatt fra vannflaten, fotoet viser likevel forskjellen på 12 og 16 etasjer mot bebyggelsen i bakgrunnen, som den andre fotografen vil illustrere.

Oppdatert med nytt bilde:

FRA FROGNERKILEN: En leser har sendt inn dette bildet av Orklabygget. Foto: privat

Fotografene er anonymisert. Redaksjonen er kjent med navnene på begge.

Les også:

«Det ER en krigserklæring mot Ullern»

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse