Akersposten

Derfor var det trafikkaos på Voksen onsdag

KAOS: I Ankerveien rev en kranbil ned både ledninger og en stolpe, rett før ettermiddagsrushet onsdag. Dette skapte mange forsinkede mennesker hjem til middag! Foto: Lars Asbjørn Hanssen

Mange fikk seg en god del ekstra ventetid i ettermiddagsrushet rundt Ankerveien på Voksen onsdag. En uheldig kranbilfører var årsaken til køene.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

VOKSEN: En Akersposten-leser, Erik Saarem, forteller at trafikken ble stående i lengre tid, blant annet fra Arnebråtveien, forbi Rema 1000 mot Ankerveien på Voksen.

– Kaos

– I veikanten i Ankerveien sto en politibil med blålysene på, uten av det var noe annet å se. Trafikken fra Arnebråtveien ble stående i lengere tid, med de problemer dette skapte for inn- og utkjøring til Rema og til og fra Voksen skole. Køen bygget seg opp til den grad at biler i midt i køen i Arnebråtveien snudde, noe som skapte ytterligere kaos, skriver Saarem til oss i en epost.

BU-leder Hanssen så det

En annen av våre lesere, bydelsutvalgsleder Lars Asbjørn Hanssen, var tydeligvis et annet sted i det samme trafikkaoset, og han fikk med seg hva som hadde skjedd:

– En kranbil rev med seg ledninger og stolpe og skapte trafikkproblemer onsdag ettermiddag, skriver bydelsutvalgsleder Lars Asbjørn Hanssen til Akersposten.no. Han tok også noen bilder.

– I løpet av tre timer hadde de ordnet opp med my stolpe mm. Imponerende! skriver Hanssen.

NB! Opplever du noe spesielt i ditt nærområde, si i fra til oss – og send bilder!

LES OGSÅ:
Pågrepet for voldtekt av russejente på Tryvann

– Jeg skal ikke ut i skogen med en gutt!

De gir blanke i russeknutene og ruller heller med foreldrene

Slik slår du et slag for Røarevyen 2016

10-etasjers blokker langs Mærradalen

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...