Akersposten

Derfor forsvant kaffekjeden fra CC Vest

I syv har CC Vests kunder vært vant til at Espresso House har ligget her, på hjørnet ut mot den nedre parkeringsplassen. Nå er den borte, og det er planlagt at det skal komme et nytt serveringssted. Foto: Reidar Martinsen

Det er stadig endringer i butikk- og serveringstilbudet på CC Vest. Nylig forsvant en kjent og kjær «kaffesjappe» – nemlig Espresso House, som holdt til med fasade mot parkeringsplassen på nedre plan. Men nytt serveringssted er på vei inn.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

LILLEAKER: Adm. direktør i Espresso House, Torodd Gøystdal, sier i en e-mail til Akersposten:

– CC Vest er et godt kjøpesenter i et veldig hyggelig område og med eierfamilien Mustad Eiendom AS som driver meget godt og solid. Vi har trivdes godt i området og har hatt mange faste gjester. Normalt etablerer vi oss ikke i et lokale som dette som vender seg mot en parkeringsplass, men hovedsakelig inne i kjøpesenteret. Området kommer til å være i stor endring i årene fremover, og vi ønsker oss en bedre beliggenhet på sikt.

Følg Akersposten på Facebook

Han fortsetter: – Årsaken til at vi stengte nå, var at leiekontrakten løp ut etter syv år.

Gøystdal minner samtidig om at det er en annen Espresso House ikke langt unna, ved Lysaker stasjon.

Nytt spisested

Senterleder på CC Vest, Celine Waldjac, sier at det kommer et nytt spisested i de samme lokalene, men at ingenting er helt avklart ennå.

Bare i løpet av det siste året har CC Vest fått to nye spisesteder, nemlig Joe & the Juice og Deli CC. Dette er et ledd i å utvikle kjøpesenteret til mer enn bare butikker. Serveringsteder er med på å utvikle et slikt senter også til en sosial arena hvor mennesker møtes.

LES OGSÅ: Innbrudd rammet flere butikker på CC Vest

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...