Akersposten

Denne barnehagen er Norges beste

Norlandia Skistua barnehage er kåret av NBL til den beste av de rundt 2000 medlemsbarnehagene. Foto: Fredrik Eckhoff

– Det er utrolig hyggelig å få en slik utmerkelse, men denne gir jeg først og fremst til de ansatte. Det er deres fortjeneste at jeg står her og mottar prisen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 05.09.2018 kl 08:38

FROGNERSETEREN: Det sa daglig leder i Skistua barnehage, Annette Strand rett etter at kunnskapsminister Jan Tore Sanner hadde avslørt vinneren mandag kveld.

Akersposten skrev i juni om Norlandia Skistua barnehage, som var nominert til Årets barnehage blant alle private barnehager i Norge. Mandag kveld ble det klart at barnehagen på Frognerseteren gikk helt til topps i kåringen. Vinneren ble hedret på en stor konferanse for barnehageledere i Bodø mandag kveld.

Årets barnehage. Norlandia Skistua, her representert med pedagogiske ledere Seline Risan Sævle (t.v.) Mette Drivdal og daglig leder Annette Strand jubler etter å ha blitt kåret til Årets barnehage under festmiddagen til PBL Lederkonferanse i Bodø.

Spesielt bet juryen seg merke i et meget imponerende arbeidsmiljø i barnehagen. Noe de to pedagogiske lederne Mette Drivdal og Seline Risan Sævre, som hadde reist sammen med Annette Strand til Bodø, kunne bekrefte.

– Det er et veldig godt samhold og vi samarbeider utrolig godt. Men det hadde vi aldri klart uten en god leder, svarer de.

Pengepremien på 25.000 kroner lover daglig leder Annette Strand at i sin helhet skal gå til de ansatte i barnehagen.
Det er tredje gang (Private Barnehages Landsforbund (PBL) deler ut prisen Årets barnehage som skal gå til én av de om lag 2000 medlemsbarnehagene i organisasjonen. Totalt kom det inn forslag på 393 forskjellige barnehager fra hele landet, og det har vært et enormt engasjement blant foreldre, besteforeldre og ansatte som i vår foreslo kandidater til prisen.

Imponert over finalistene

Styreleder i PBL og juryformann Eirik Husby er imponert over de fem finalistene og medgir at det var krevende for styret å kåre en vinner blant de fem.

– Når det er sagt, er det en meget verdig vinner fra Oslo, sier Husby.

Fra v: Ped.leder Arne Gausereide Pettersen, daglig leder Annette Strand, fagarbeider Thomas løken og assistent Tina Tung. Arkivfoto: Fredrik Eckhoff

– Norlandia Skistua leverer veldig bra på alle kriteriene for å bli Årets barnehage. De jobber godt innenfor alle områdene i rammeplanen, påpeker Husby.

– I tillegg har de et imponerende lavt sykefravær over tid, svært fornøyde foreldre og ikke minst kan de vise til stor tilfredshet blant de ansatte, sier Husby.

Norlandia Skistua barnehage er en del av Norlandia-konsernet og ligger idyllisk plassert ved Frognerseteren, ved inngangen til Nordmarka. Her er naturen barnas viktigste lekeplass.

Pengepremie, heder og ære

Prisen er på 25.000 kroner, i tillegg får barnehagen et diplom og et utendørsskilt som synlig bevis på at de er Årets barnehage 2018.

– Prisen er først og fremst en hyllest til hele sektoren for den utrolige gode jobben som gjøres i barnehager over hele landet, hver eneste dag. For det er ikke uten grunn at barnehagene scorer svært høyt på tilfredshet blant foreldrene. Hvert år utmerker barnehager – og private barnehager spesielt – seg i store nasjonale undersøkelser om kundetilfredshet, sier styreleder i PBL og juryformann Eirik Husby.

Men det var ikke bare prisvinneren som ble hedret under festmiddagen til PBL Lederkonferanse mandag kveld. Også de fire andre finalistene ble hyllet på scenen med diplom og et gavekort fra utstyrsleverandøren for barnehager, Lekolar, på 2.000 kroner.

LES OGSÅ: – Jeg tror foreldre syns det er godt å levere barna sine her

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...