Akersposten
Annonse: CC Vest

Senterleder Celine Waldjac.

Tidlig julehandel skal gi økt trygghet

CC Vest var tidlig ute med å treffe offensive tiltak for å gi kundene og medarbeiderne trygge rammer. Nå oppfordrer senteret til å dele ønskelister og starte julehandelen tidligere enn vanlig. Alt for å unngå fullt kjøpesenter i den mest hektiske perioden i desember.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 04.12.2020 kl 14:57

Siden mars har samfunnet vært preget av unntakstilstand, og vi alle må trå til for å få kontroll på situasjonen så lenge det vil være nødvendig. Smitteverntiltak til tross, vi skal feire jul i desember, om enn på en annen måte enn vi er vant til. Vi skal fortsatt kose oss med familie og nære venner, og skape ekte julestemning, tradisjon tro, sier Celine Waldjac, senterleder på CC Vest.

I år vet vi at trengsel er det siste både kunder og helsemyndighetene ønsker seg, så det å komme tidlig i gang med julehandelen er både ansvarlig og praktisk.

Og nøkkelen mener senterlederen ligger i nettopp ønskene.

– Det er mange som allerede har tenkt tanken på å komme tidlig i gang med julegavehandelen, men så stopper det opp når venner og familie enda ikke helt er i modus og ønskene sitter langt inne.

– Del ønskelisten allerede nå! er hennes sterke oppfordring.

Her kan du se oversikt over alle tilbudene i oktober

CC Vest bidrar til å redusere smittespredning og samtidig skape trygge omgivelser for både kunder og medarbeidere gjennom å treffe tiltak utover det som er anbefalt og påkrevet. Samtidig har vi en egen beredskapsgruppe som overvåker situasjonen på timebasis og har dialog med både bydelsoverlegen og sentrale helsemyndigheter.

Slik skaper vi trygg handel sammen:

  • Vær så konkret som mulig i beskrivelsen av julegaveønskene
  • Del ønskelisten din med familie og venner allerede nå
  • Gjør det enkelt for hele familien å dele ønskelister digitalt, f.eks. med Google Docs
  • Bruk hele åpningstiden – mellom kl. 09.00-11.00 og 19.00-21.00 er det ekstra god plass på CC Vest
  • Unngå å handle flere sammen- om det ikke er nødvendig
  • Start julehandelen nå
  • Vær tro mot råd fra FHI

Waldjac retter også en stor takk til kundene:

– Vi er så utrolig takknemlige for at kundene viser oss tillit og fortsetter å komme til CC Vest. Det holder liv i det lokale butikktilbudet. De fleste av oss kjenner tross alt en av de over 700 menneskene som har sin arbeidsplass på CC Vest, så det å fortsette å komme er faktisk også en viktig del av dugnadsarbeidet, sier Celine Waldjac.