Akersposten
Annonse: CC Vest

Senterleder Celine Waldjac.

Tidlig julehandel skal gi økt trygghet

CC Vest var tidlig ute med å treffe offensive tiltak for å gi kundene og medarbeiderne trygge rammer. Nå oppfordrer senteret til å dele ønskelister og starte julehandelen tidligere enn vanlig. Alt for å unngå fullt kjøpesenter i den mest hektiske perioden i desember.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 04.12.2020 kl 14:57

Siden mars har samfunnet vært preget av unntakstilstand, og vi alle må trå til for å få kontroll på situasjonen så lenge det vil være nødvendig. Smitteverntiltak til tross, vi skal feire jul i desember, om enn på en annen måte enn vi er vant til. Vi skal fortsatt kose oss med familie og nære venner, og skape ekte julestemning, tradisjon tro, sier Celine Waldjac, senterleder på CC Vest.

I år vet vi at trengsel er det siste både kunder og helsemyndighetene ønsker seg, så det å komme tidlig i gang med julehandelen er både ansvarlig og praktisk.

Og nøkkelen mener senterlederen ligger i nettopp ønskene.

– Det er mange som allerede har tenkt tanken på å komme tidlig i gang med julegavehandelen, men så stopper det opp når venner og familie enda ikke helt er i modus og ønskene sitter langt inne.

– Del ønskelisten allerede nå! er hennes sterke oppfordring.

Her kan du se oversikt over alle tilbudene i oktober

CC Vest bidrar til å redusere smittespredning og samtidig skape trygge omgivelser for både kunder og medarbeidere gjennom å treffe tiltak utover det som er anbefalt og påkrevet. Samtidig har vi en egen beredskapsgruppe som overvåker situasjonen på timebasis og har dialog med både bydelsoverlegen og sentrale helsemyndigheter.

Slik skaper vi trygg handel sammen:

  • Vær så konkret som mulig i beskrivelsen av julegaveønskene
  • Del ønskelisten din med familie og venner allerede nå
  • Gjør det enkelt for hele familien å dele ønskelister digitalt, f.eks. med Google Docs
  • Bruk hele åpningstiden – mellom kl. 09.00-11.00 og 19.00-21.00 er det ekstra god plass på CC Vest
  • Unngå å handle flere sammen- om det ikke er nødvendig
  • Start julehandelen nå
  • Vær tro mot råd fra FHI

Waldjac retter også en stor takk til kundene:

– Vi er så utrolig takknemlige for at kundene viser oss tillit og fortsetter å komme til CC Vest. Det holder liv i det lokale butikktilbudet. De fleste av oss kjenner tross alt en av de over 700 menneskene som har sin arbeidsplass på CC Vest, så det å fortsette å komme er faktisk også en viktig del av dugnadsarbeidet, sier Celine Waldjac.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...