Akersposten

Debattmøte tirsdag: Oslo – en delt by?

NYTT DEBATTMØTE: Vestre Aker Høyre arrangerer nytt debattmøte i Ris skoles auditorium. Her er bilde fra et tidligere debattmøte i auditoriet. Foto: Vidar Bakken

Debattmøtet tar utgangspunkt i rektoropprøret mot fordeling av ressursene til Osloskolen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 10.04.2018 kl 14:38

VINDEREN: Vestre Aker Høyre arrangerer tirsdag 10. april åpent debattmøte med tittel «Oslo – en delt by? Møtet finner sted i Ris skoles auditorium og starter klokken 18.00.

I invitasjonen til møtet står det:

Er Oslo i ferd med å bli en delt by? Er det slik at byrådet ønsker å ta ressurser fra vest og legge til i øst? Er det også utfordringer i vest som dermed blir neglisjert? Bakgrunnen for dette åpne møtet er debatten rundt fordeling av ressurser til Osloskolen, hvor blant andre 22 rektorer i vest åpenlyst protesterte mot kuttene. Det har også vært store protester fra mange FAU-utvalg. Det kan synes som byrådet legger alle idrettsanlegg i øst. Er det greit? Møt opp til en spennende debatt med disse flinke politikerne i panelet:

Eivor Evenrud (Rødt), Kultur- og utdanningskomiteen, bystyret.

Tarjei Helland (SV), byrådssekretær for Oppvekst og utdanning.

Abdullah Alsabeehg (Ap), Kultur- og utdanningskomiteen, bystyret.

Aina Stenersen (Frp), Helse- og sosialkomiteen, bystyret

Haakon Riekeles (V), nestleder Oslo Venstre.

Saida Begum (H), Kultur- og utdanningskomiteen, bystyret.

Debattleder er bystyrerepresentanten James Stove Lorentzen (H).

Bli med og si din mening! Det blir muligheter til å stille spørsmål fra salen, og målet er å få til en spennende og konstruktiv debatt om hvordan vi utvikler Oslo med utgangspunkt i oppvekstvilkårene. Møtet er gratis og åpent for alle.

Ris skoles auditorium ligger i hovedinngangen, i nybygget innerst i veien. Vi anbefaler kollektivtransport, nærmeste T-banestasjon Gaustad ligger bare 100 meter fra inngangen. Bilparkering i Borgenveien mot avgift, ingen parkeringskapasitet ved skolen.

Les også:


"Hårreisende manipulering av tall"

– Vi tåler ikke ytterligere nedskjæringer

- Minus er ikke mer

Finansbyråden svarer på kritikken fra Bjørnsletta skole

Drastiske kutt på Bestum skole

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...