ANNONSE
Annonse
Akersposten

DEBATT: "Hva mener byrådet med sin argumentasjon for blokker ved Mærradalen?"

10 ETASJER: Lars Asbjørn Hanssen viser området i Aslakveien, hvor flere blokker på opp til ti etasjer er foreslått av byrådet. Foto: Vidar Bakken

Leder av bydelsutvalget i Bydel Vestre Aker, Lars Asbjørn Hanssen (H) er forundret over byrådets argumentasjon før høyblokkene ved Mærradalen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 19.05.2016 kl 15:17

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

Plan- og bygningsetatens begrunnelse for å velge alternativ 2 i Aslakveien bruker Byråden for å velge sitt eget alternativ 1. Mener hun at uansett hva du velger så passer PBE sin begrunnelse? En noe besynderlig form for begrunnelse. Hvorfor kom da ikke PBE frem til samme konklusjon som Byråden? Her overkjøres suverent faglige etater.

Les om: Høyblokker langs Mærradalen

Ellers er det bare å konstatere at MDG ikke leser sitt eget program, eller så er det for bruk kun ved valg og gjelder ikke i selve valgperioden. Ingen av de begrunnede spørsmål fra Akerspostens journalist er besvart. At dette er i tråd med partiets demokratiske og grønne profil, er umulig å skjønne.

Les MDG-byråd Hanna Marcussens svar på Akerspostens spørsmål her

Morten Johansen spør på Akerspostens facebook-side om trafikk: "Infrastrukturen ser de aldri som et problem med utbygging! Her kommer ikke bare økt trafikk fra Aslakveien ut i Sørkedalsveien, men også fra flere hundre nye boenheter fra utbyggingen foran FO-bygget rett ut i krysset Sørkedalsveien/Gamle Hovsetervei. Med den planlagte fortetting/utbygging ved Smestad skal det bli livlig nedover til krysset Holmenkollveien/Sørkedalsveien og i selve Smestadkrysset."

Som om ikke det er mer enn nok: Så kommer trafikken fra utbyggingen på Fossum!! Her kommer en liten by på 2500 enheter. Hva er svaret til dette Byrådet? De bygger sykkelveier! Helst der folk bor. De trenger da ikke plass rundt husene sine!

Dette er monomaniens enøyde logikk. Det blir det dårlig politikk av.

Lars Asbjørn Hanssen (H)
leder av bydelsutvalget i Bydel Vestre Aker

Flere meninger på Akersposten.no:

Carl Oscar Pedersen: "Vi utfordrer næringslivet"

Vidar Bakken: "NRK brennemerker Montebello

Vidar Bakken: "Blokker for enhver pris?"

Les også:

Sykkelvei vil kutte i 38 eiendommer

Hvorfor kaste bort flere hundre millioner?

Går imot dyr sykkelvei