Akersposten

De tøffeste av de tøffe i og rundt Bogstadvannet

IKKE FOR PYSER: Det starter med 1500 meter svømming. Foto: Quadrathlon Oslo

Svømming, padling, sykling og løping står på programmet når verdenseliten, men også mosjonister, møtes lørdag ved Bogstadvannet. Klokken 12.00 starter Quadrathlon Oslo.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 19.09.2016 kl 19:56

BOGSTAD: Både elite og mosjonister deltar i Quadrathlon. Akersposten tror benevnelsen mosjonister ikke gjelder dem som tar seg en spasertur fra sofaen av og til. Det som står på programmet er nemlig 1500 meter svømming, 8 kilometer padling, 40 kilometer sykling og 10 kilometer løping. Det starter med svømming på badeplassen mellom Bogstad gård og golfbanen.

Oslo Kajakklubb står som arrangør av Quadrathlon Oslo, og primus motor er Katarina Liptakova.

Primus motor: Katarina Liptakova


– Jeg synes at quadrathlon er en perfekt blanding av sport og natur. Jeg selv liker å være ute i naturen og liker å bruke tid litt aktivt. For mange kan det være kanskje litt kjedelig å kun løpe tre timer, eller svømme så lenge. Når man deltar i quadrathlon så er man aktiv rundt 3 timer, man bytter mellom forskjellige aktivitetene, man er ute i naturen og i tillegg er man sosial, sier Liptakova på OKKs hjemmeside.

Det blir stort fremmøte av internasjonale deltakere

– Jeg håper at de internasjonale deltakere som kommer til Oslo i år får oppleve dette fantastiske området som ligger på grensen av hovedstaden på sitt beste, sier Liptakova.

Les hele intervjuet her

Les mer om Quadrathlon her

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...