Akersposten

«De gjør hverdagen lettere og hyggelige»

«De gjør hverdagen lettere og hyggelige,» skriver de to eldre Vestre Aker-kvinnene.

«Til stor glede for begge familiene, ektefellene ble avlastet, og vi slapp å be barna våre om hjelp så ofte,» skriver to eldre brukere av hjemmetjenesten i Bydel Vestre Aker.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 15.03.2021 kl 09:16

Vi er to gamle venninner i slutten av 80-årene. Vi har ektefeller som er i 90-årene.

Vi har hatt gode liv og klart oss bra inntil for et par år siden. På grunn av alder og sykdom fikk vi da behov for hjelp i hjemmene våre.

Vi tok kontakt med hjemmetjenesten i Vestre Aker. Behovene våre ble kartlagt, og den hjelpen vi trengte ble fort satt i system.

Det ble til stor glede for begge familiene, ektefellene ble avlastet, og vi slapp å be barna våre om hjelp så ofte. Hjelperne er dyktige og omsorgsfulle og kommer til avtalt tid hver dag. Skulle de bli forsinket, ringer de som regel og sier ifra. De er også elastiske hvis vi har behov for hjelp på en annen tid en dag.

Hjelpen vi mottar har gjort at vi kan leve tilnærmet normale liv og at hverdagen blir lettere og hyggelige.

Vennlig hilsen fra to fornøyde gamle damer

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...