Akersposten

De fikk prisen – 10 000 kroner

FORTJENT: Jorun Kirkenærs Barneballett er ett av flere tilbud ved ballettskolen. Arkivfoto

Det er mange som fortjener kulturprisen i Bydel Ullern. Denne gangen gikk den til skolen som har tilbud til de mange barna som elsker og danser ballett.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 29.03.2020 kl 14:29

ULLERN: Jorun Kirkenærs Barneballett fikk kulturprisen på 10 000 kroner. Det ble vedtatt av bydelsutvalget i Bydel Ullern sist torsdag, hvor møtet ble holdt gjennom videolink.

Om nomineringen fra en rekke foreldre til kulturprisen står det:
Barneballetten ble dannet tidlig på 60-tallet av Jorun Kirkenær og har holdt på uavbrutt frem til i dag. Kompaniet ble drevet av Jorun Kirkenær frem til slutten av 1990-tallet og drives i dag videre av Irja Tuchel Da Graca under stiftelsen Stiftelsen Kirkenær Ballettskole. Irja er selv tidligere medlem av kompaniet. Barneballetten drives i stor grad gjennom frivillig arbeid av pedagogene som underviser og fra foreldre.

Med sin lange tradisjon og mange oppdrag er Barneballetten kjent for sin seriøsitet og kvalitet. Kompaniet tar barn på alvor og lar dem få utfolde seg ved å fremføre varierte stilarter innen dans av kunstnerisk god kvalitet i et trygt og godt miljø. Barneballetten gir barna et trygt læringsmiljø, som gir rom for danseglede, utvikling, disiplin, kunnskap og en god og mild innføring i danselivet. I dag har kompaniet 36 dansere i alderen 7 – 15 år.

Vi er svært takknemlige for innsatsen Jorun Kirkenær Barneballett gjør for våre barn og håper dere vil vurdere Barneballetten som verdige mottakere av kulturprisen.

Les også:

Rødt «reddet» Kirkenær ballettskole

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...