Akersposten Media

Akersposten
Annonse: CC Vest

Senterleder på CC Vest, Celine Waldjac.

CC Vest fortsetter med tiltak for å skape trygge rammer

Senteret som er kjent som møteplassen for folk fra Oslo vest og Bærum øst, var tidlig ute med å treffe offensive tiltak for å gi kundene og medarbeiderne trygge rammer. Nå inviterer de også kundene til å ta del i arbeidet med å skape Norges tryggeste senter.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 29.06.2020 kl 14:23

– Å sørge for en sikker handel for alle besøkende er et samarbeidsprosjekt. Vi er fortsatt ikke tilbake til normalen og smittevern kommer til å være en del av vår hverdag og handel så lenge det er nødvendig, sier Celine Waldjac, senterleder på CC Vest.

I takt med at samfunnet har åpnet opp igjen har senteret begynt å fylle seg opp på visse tidspunkt. Det viktigste vi kan gjøre for å unngå for stor konsentrasjon av mennesker på samme tid, er å spre kundebesøkene ut over ulike tider.

– Nå må vi ikke senke skuldrene og risikere en uønsket rekyl av smittespredning, sier Waldjac. Smittebegrensende tiltak og ansvarlighet er viktigere enn noen gang, oppfordrer han.

Hvis du har mulighet, forsøk å legge handelen litt utenom de mest hektiske periodene. Ta en titt på CC Vests oversikt over når det er mest folk på senteret.

Føre-var-prinsippet ligger til grunn for alt CC Vest gjør. Ta en titt på de syv rådene hvis du lurer på hva som gjelder på senteret.

Dette er CC Vests 7 føre-var-råd:

1. Unngå helst de mest hektiske periodene.

2. Unngå å handle flere sammen – om det ikke er nødvendig

3. Planlegg handleturen godt

4. Hold til høyre – både i inngangspartiene og når du beveger deg inne på senteret.

5. Desinfiser hendene – på vei inn og ut av senteret

6. Hold én meters avstand til andre. Overalt, også i kassakø.

7. Hold deg hjemme om du har symptomer og respekter karantenereglene.

CC Vest har utplassert dispensere med hånddesinfiseringsmiddel på hele senteret og desinfiserer fortløpende alle flater som folk kan ha vært i kontakt med, handlevogner og kurver, kortterminaler, dørhåndtak og heisknapper. CC Vest har også gått til innkjøp av et nytt desinfiseringsmiddelet som er aktivt virkende i inntil 3 timer etter at det er påført de ulike harde flatene. Drikkefontener og berøringsskjermer i fellesareal er deaktivert for å redusere berøringsflater.

Waldjac retter også en stor takk til kundene:

– Vi er så utrolig takknemlige for at kundene viser oss tillit og fortsetter og komme til CC Vest. Det holder liv i det lokale butikktilbudet. De fleste av oss kjenner tross alt en av de over 700 menneskene som har sin arbeidsplass på CC Vest, så det å fortsette å komme er faktisk også en viktig del av dugnadsarbeidet, sier Celine Waldjac.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...