Akersposten

«Byrådspartiene insisterer på fortetting»

GARANTERER: Carl Oscar Pedersen, Pia Farstad von Hall og Yngvar A. Husebye vil bevare småhusbebyggelsen på Smestad og vil kjempe for Røatunnel. Foto: Vidar Bakken

Høyre peker i valgkampen på viktige temaer for de vestlige bydeler, bevaring av småhusområder og ikke minst Røatunnel.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

For Høyre er det viktig å legge til rette for en byutvikling som sikrer gode bomiljø. Når Oslo vokser settes nærmiljøet under press. Presset er stort på skoler og barnehager - og veiene er ikke dimensjonert for veksten. I bydelene Vestre Aker og Ullern har det gjennom mange år blitt fortettet, og da særlig i småhusområdene. Det er på tide vi tenker oss om hvordan vi fortsetter byutviklingen i disse bydelene.

Høyre går til valg på å bevare mangfoldet vi har i Oslo. Småhusområdene er en viktig del av dette. Vi sier derfor i partiprogrammet for neste valgperiode at vi ikke vil ta nye småhusområder til fortetting. Høyre vil også beholde Smestad som småhusområde. Vi er svært skuffet over at MDG, Arbeiderpartiet og SV ikke vil støtte oss i dette.

De insisterer på at Smestad skal fortettes. Fortettingsiveren til byrådspartiene gjelder også for Slemdal og Montebello. A, MDG og SV har blant annet fått støtte til å gjøre Montebello om til et stasjonsnært område, noe som innebærer at det kan bygges tettere her. Dette er Høyre uenig i. Høyre er opptatt av at småhusområdene skal videreføres og tas vare på. De representerer en viktig del av det grønne Oslo.

Høyre har også kjempet for lang Røatunnel i Oslopakke 3. Vi satte hardt mot hardt i forhandlingene i vår for å sikre at prosjektet fortsatt prioriteres av Oslo kommune. Særlig MDG ville kutte ut Røa tunnelen, selv om den vil bidra til et bedre bomiljø på Røa. Det er vanskelig å forstå rasjonale bak et slik ønske, men da vet velgerne i hvert fall hva MDG står for.

Det går fort mot 9. september og valgdagen. Er du opptatt av å ta vare på nærmiljøet ditt og småhusområdene, er Høyre et godt valg!

Pia Farstad von Hall, fraksjonsleder, byutvikling og 3. kandidat til bystyret
Carl Oscar Pedersen, BU-leder, Ullern bydel
Yngvar A. Husebye, BU-lederkandidat, Vestre Aker bydel

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...