Akersposten

Bydelen vil ha lekepark i Gråbrødreveien

– men må vente til neste år

HER KAN DEN KOMME: Dette området er alle enige om egner seg til lekeplass med mange aktiviteter, men så var det pengene da. Foto: Vidar Bakken

Bydelspolitikerne i Bydel Ullern er positive til lekepark i Gråbrødreveien, men på grunn av bydelens økonomi må den vente litt på støtte.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 22.08.2017 kl 11:58

ABBEDIENGEN: Akersposten skrev om kampen for en tiltrengt lekeplass i Gråbrødreveien, som nabolaget har kjempet for i ni år.

Les saken her: Har kjempet for lekeplass i ni år.

- Både dette prosjektet og også på Blokkajordet er prosjekter vi lokalt støtter. Budsjettmessig har vi også satt av midler til å komme i gang, men ikke fullfinansiert det i 2017. Kostnadsoverslaget for de to prosjektene forelå heller ikke i desember 2016 da budsjettet ble vedtatt, meg bekjent, sier leder av bydelsutvalget Carl Oscar Pedersen Pedersen (H).

Forverret seg

Bydel Ullern ble tidligere i år blant annet rammet økonomisk av en sak om omsorgssvikt, hvor bydelen i Tingretten fikk et forelegg på 1,5 millioner kroner.

- Økonomien i bydelen har i løpet av våren forverret seg, så bydelsutvalget var i sitt juni-møte helt nødt til å sette på bremsene inntil vi får kontroll over totaløkonomien i bydelen. Jeg er oppriktig lei for at vi ikke kan gå inn med midler nå og konsekvensen er at nettopp de to prosjektene blir rammet.

Bare utsettelse

- Vi snakker kun om en utsettelse, men det er i seg selv svært uheldig. Slike prosjekter ligger utenfor bydelens ansvar og er heller ikke lovpålagt, så derfor er det inntil videre i år lagt på is. Det betyr ikke at dette ikke er viktige prosjekter, det er derfor vi har gitt så positive signaler om å støtte fra bydelsutvalget.

Bydelslederen mener at flere muligheter for finansiering må prøves ut.

- Jeg ser nå på muligheten å ta dette opp med byrådet eller en av bystyrets komiteer, for å se om det finnes finansielle muligheter sentralt. Dette må vi få til, sier Pedersen.

Når det gjelder Blokkajordet er nabolag, Ullern Tennisklubb, Bestum skole og Blokkajordet barnehage i forhandlinger om fremtidig bruk av området.

Les også:

Nabolaget vil ta tilbake Blokkajordet

Milliardbedrift på Ullern får innovasjonsprisen

Nå overvåkes søppelkassen din

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...