Akersposten Media

Akersposten
Annonse: Bydel Vestre Aker

Nå kan du nominere din kandidat!

Foto: Olav Olsen / NTB scanpix

Bydel Vestre Aker deler årlig ut to utmerkelser - Vestre Aker kulturpris og Vestre Aker frivilligpris. Kjenner du en ildsjel eller engasjert person som gjør mye flott for samholdet og bedrer livskvaliteten i bydelen? Vi inviterer nå deg som innbygger i bydelen til å sende oss ditt forslag til prisvinnere for 2020.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 13.10.2020 kl 11:30

Hvem synes du burde motta Vestre Aker kulturpris 2020?

Vestre Akers Kulturpris tildeles årlig til en person, gruppe eller kulturvirksomhet som gjennom lengre tid har gjort en særlig fremragende innsats innen kunst, vitenskap eller annet kulturarbeid i bydelen. Kjenner du en i vårt lokalområde som har gjort en innsats som fortjener ros og annerkjennelse?

Send oss din nominasjon med en kort begrunnelse for hvorfor kandidaten fortjener å vinne kulturprisen. Nominasjonen sendes til postmottak@bva.oslo.kommune.no innen 20. November.

Tidligere vinnere av Vestre Aker kulturpris:

2019 – Pernille Leivestad
2018 - Gunn Sørlie Gjone
2017 - Akersposten.no
2016 – Helga Braathen
2015 – Art musikal & ballettskole ved Gry Spone

Hvem synes du burde motta Vestre Aker frivilligpris 2020?

Vestre Akers Frivilligpris kan tildeles årlig til en person, lokal forening eller gruppe som har utmerket seg med frivillig innsats i bydelen. Kjenner du en i vårt lokalområde som har gjort en frivillig innsats som fortjener ros og annerkjennelse?

Send oss din nominasjon med en kort begrunnelse for hvorfor kandidaten fortjener å vinne frivilligprisen. Nominasjonen sendes til postmottak@bva.oslo.kommune.no innen 20. November.

Tidligere vinnere av Vestre Aker frivilligpris:
2019 – Anne Bjørnebye Vik
2018 – Ola Ramstad
2017 – Lions Club Slemdal og Røa
2016 – Amina Yusuf
2015 – Oslo Sanitetsforening avdeling Vestre Aker

Vi ser frem til å lese forslag til årets kandidater! Vestre Aker bydelsutvalg kårer prisvinnerne på sitt møte 17. desember.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...