Annonse: Bydel Vestre Aker

Bydel Vestre Aker trenger boliger til flyktninger

Lise Grevle Teien tar imot henvendelser om boliger som kan leies ut til flyktninger i Bydel Vestre Aker. Foto: Janina Lauritsen

Har du en leilighet eller hybel til utleie? Da vil NAV Vestre Aker høre fra deg.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 23.09.2016 kl 19:54

BYDEL VESTRE AKER: Bydelen er ansvarlig for å bosette flyktninger som har fått innvilget asyl, både flyktninger i flyktningmottak og overføringsflyktninger.

Trenger hjelp

– IMDi kontakter oss, så sørger vi for bosetting. Vi skal bosette mange i bydelen og da trenger vi hjelp av bydelens befolkning, sier enhetsleder for NAV Vestre Aker sosialtjenesten, Marit Gunnes.

Bydelen trenger leiligheter til flyktningene som skal bosettes. Hvis noen har en leilighet eller hybel til utleie, ønsker de å komme i kontakt med vedkommende.

Gunnes påpeker at dette er snakk om helt ordinære leieforhold mellom utleierne og flyktningene. Hun sier de setter pris på alle henvendelser som kommer og at alle blir tatt seriøst.

Gode utleiere

– Vi ønsker gode utleiere som ønsker å leie ut boligene sine. Vi vil ha henvendelser med ordentlige utleiere og boliger.

Hun oppfordrer til å sende en epost med betingelser for utleie og med informasjon om hvor boligen er, hvilken standard den er i, er den møblert, om strøm er inkludert og så videre.

– Kom med boligene dere har, så vurderer vi, oppfordrer hun.

Lise Grevle Teien kan kontaktes på e-post: postmottak-sosial@bva.oslo.kommune.no. Hun tar kontakt med utleiere som henvender seg og avklarer henvendelser løpende.

Mer informasjon fra Bydel Vestre Aker:

Slik styrker de frivilligheten

Hovseter: Samler beboerne med musikk og moro

Piloten Arena: – Vi ønsker flere deltakere

Her finner du Bydel Vestre Akers nettsider.

Følg Bydel Vestre Aker på Facebook!

Nøkkelord