Annonse: Bydel Ullern

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt med e-postadresse og hold deg orientert om bydelens aktiviteter, kurs og tjenester, oppfordrer bydelsdirektør Marie Anbjørg Joten (t.h.), SaLTo-koordinator Sara K. Adolphson og seniorveileder Mari K. Bilben.

Bort med papiret, nå får du nyheter fra oss rett i innboksen din.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 17.04.2018 kl 09:42

Ønsker du å motta nyhetsbrevet på e-post? Klikk her!

– Folk vil gjerne ha informasjon fra bydelen, og flesteparten ønsker å få den elektronisk, ikke i papirform, sier bydelsdirektør Marie Anbjørg Joten om bydelens satsing på digitalt nyhetsbrev.

Alle får viktig informasjon

Tidligere sendte bydelen ut nyhetsbrev i posten til alle innbyggerne. Selv om nyhetsbrevet blir elektronisk, får du det samme; informasjon om tjenester og tilbud eller aktiviteter og kurs bydelen setter i gang for barn og unge, folk midt i livet eller seniorer.

Bydelsdirektøren er klar over at det ikke faller like naturlig for alle å ta i bruk digitale løsninger, men det er utviklingen samfunnet for øvrig og Oslo kommune ønsker å gå.

Artiklene som ligger i nyhetsbrevet, er samlet på en ny nettside. www.bydelullern.no.

– Vi skal likevel sørge for at alle får viktig informasjon fra bydelen, også om de foretrekker papir, sier Joten og viser blant annet til brev, bydelssider i menighetsbladene og seniorprogram som sendes i posten til alle over 60 år.

Påmelding med e-post

Nyhetsbrevet blir sendt ut minst fire ganger årlig, gjerne oftere. Målet er å få 6000 påmeldte innen året er omme.

– Du må melde deg på nyhetsbrevet med e-postadressen din. Deretter vil du få tilsendt nyhetsbrevet fra oss rett i innboksen din, sier Joten.

Ønsker du å motta nyhetsbrevet på e-post? Klikk her!

SE VIDEO: Bydelsdirektør Marie Anbjørg Joten: – Nå er vi i gang med digitalt nyhetsbrev

Ullern satser digitalt.

Mer informasjon fra Bydel Ullern