Annonse: Bydel Ullern

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt med e-postadresse og hold deg orientert om bydelens aktiviteter, kurs og tjenester, oppfordrer bydelsdirektør Marie Anbjørg Joten (t.h.), SaLTo-koordinator Sara K. Adolphson og seniorveileder Mari K. Bilben.

Bort med papiret, nå får du nyheter fra oss rett i innboksen din.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 17.04.2018 kl 09:42

Ønsker du å motta nyhetsbrevet på e-post? Klikk her!

– Folk vil gjerne ha informasjon fra bydelen, og flesteparten ønsker å få den elektronisk, ikke i papirform, sier bydelsdirektør Marie Anbjørg Joten om bydelens satsing på digitalt nyhetsbrev.

Alle får viktig informasjon

Tidligere sendte bydelen ut nyhetsbrev i posten til alle innbyggerne. Selv om nyhetsbrevet blir elektronisk, får du det samme; informasjon om tjenester og tilbud eller aktiviteter og kurs bydelen setter i gang for barn og unge, folk midt i livet eller seniorer.

Bydelsdirektøren er klar over at det ikke faller like naturlig for alle å ta i bruk digitale løsninger, men det er utviklingen samfunnet for øvrig og Oslo kommune ønsker å gå.

Artiklene som ligger i nyhetsbrevet, er samlet på en ny nettside. www.bydelullern.no.

– Vi skal likevel sørge for at alle får viktig informasjon fra bydelen, også om de foretrekker papir, sier Joten og viser blant annet til brev, bydelssider i menighetsbladene og seniorprogram som sendes i posten til alle over 60 år.

Påmelding med e-post

Nyhetsbrevet blir sendt ut minst fire ganger årlig, gjerne oftere. Målet er å få 6000 påmeldte innen året er omme.

– Du må melde deg på nyhetsbrevet med e-postadressen din. Deretter vil du få tilsendt nyhetsbrevet fra oss rett i innboksen din, sier Joten.

Ønsker du å motta nyhetsbrevet på e-post? Klikk her!

SE VIDEO: Bydelsdirektør Marie Anbjørg Joten: – Nå er vi i gang med digitalt nyhetsbrev

Ullern satser digitalt.

Mer informasjon fra Bydel Ullern

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...