Annonse: Bydel Ullern

Hvordan kan våre holdninger skape utenforskap?

SALTO-koordinatorene i vestlige bydeler inviterer foreldre til samtale om utenforskap 29.11 på Chateau Neuf 29. november klokken 18.00 til 20.45. Fra venstre Sara Kløverød Adolphson (Bydel Ullern), Isabel Mühleisen Ojo (Vestre Aker), Isabel Espinoza (Frogner) og Pia Morønning Fossum (Nordre Aker).

Hvordan vi foreldre snakker om andre barn og voksne, kan smitte over på barna våre.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 07.11.2017 kl 09:14

Hvilke holdninger vi foreldre har til andre mennesker og hvordan vi håndterer de som er annerledes, kan påvirke barn og unge- og i verste fall bidra til utenforskap og ekskludering.

Gi deg kunnskap

Utenforskap og ekskludering ansikt til ansikt og på nett er tema for foreldredialogen SaLTo – Sammen lager vi et trygt Oslo – inviterer til på Chateau Neuf 29. november klokken 18.00 til 20.45.

– Vi ønsker å gi foreldre kunnskap om hva utenforskap og ekskludering er, og se på hvordan vi som voksne kan møte barn og unge som føler seg utenfor. Målet er at foreldre skal føle seg motivert til handling, sier Sara Kløverød Adolphson, SaLTo-koordinator i Bydel Ullern.

Sammen med SaLTo-koordinator Isabel Mühleisen Ojo i Bydel Vestre Aker, Pia Morønning Fossum i Bydel Nordre Aker og Isabel Andrea Lizama Espinoza i Bydel Frogner er hun ansvarlig for foreldredialogen. Temakvelden er en av tre fagdager med utenforskap og ekskludering som tema. De to andre målgruppene er fagansatte i bydelene på Litteraturhuset 6. desember og dialogmøte med ungdommer på Stoppestedet 1. og 2. desember.

Fagpanel

SaLTo-region vest har invitert fagpersoner for å belyse utenforskap og ekskludering: Artist og barnevernspedagog Touraj Keshtkar eller Tooji, SaLTo-koordinator i Bydel Nordre Aker Pia Morønning Fossum, førsteamanuensis ved Høgskolen i Sørøst-Norge Moses Deyegbe Kuvoame, barnevakten.no og politiet.

Ta kontakt

Har du spørsmål til tema eller arrangementet, ta kontakt med SaLTO-koordinator i Bydel Ullern, sara.adolphson@bun.oslo.kommune.no, tlf 95298326,
eller SaLTo-koordinator i Bydel Vestre Aker, isabel.ojo@bva.oslo.kommune.no, tlf 95150020.

Påmelding kan du gjøre her

Mer informasjon fra Bydel Ullern her