Akersposten Media

Akersposten
Annonse: Bydel Ullern

400.000 til kultur og idrett – søk nå!

Bydel Ullern har i 2019 satt av 400.000 kroner til kultur- og idrettsaktiviteter i bydelen. Både offentlige og private lag, organisasjoner og foreninger i bydelen med behov for tilskudd, kan søke. Søknadsfristen er 30. april.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 04.03.2019 kl 10:12

– Vi oppfordrer alle lag og foreninger som fremmer kultur og idrettsaktiviteter rettet mot barn og unge i bydelen om å søke. Det er en god sum som skal fordeles og vi håper det kan bidra til glede og aktivitet blant bydelens barn og unge, sier leder av politisk sekretariat i Bydel Ullern, Tore Gleditsch.

Kort om tilskuddet

Tilskuddet gis til:

*oppstart av nye lag og foreninger i bydelen

  • kurs og studiebidrag til barne- og ungdomsaktiviteter
  • støtte til konserter og andre arrangementer
  • prosjekttilskudd - kulturtiltak i barnehager, SFO, institusjoner og særskilte grupper


Bydelsutvalget vil prioritere tiltak hvor søker kan synliggjøre ordninger for å inkludere barn og unge fra familier med lav inntekt.

Les mer om betingelser og hva søknaden skal inneholde på bydelens nettsider.

Frist for å søke er 30. april 2019.

Spørsmål vedrørende tilskuddet kan rettes til tore.gleditsch@bun.oslo.kommune.no.

Mer informasjon fra Bydel Ullern her

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...