Akersposten

Brynte seg på landslagsstjerne

Aker Topphåndball spiller søndag 6. januar toppkamp i første divisjon mot Sola.

Aker-jentene spilte toppkamp hjemme i Njårdhallen søndag ettermiddag, og hadde mulighet til å ta føringen i divisjonen. Det ble et ganske knepent tap.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 06.01.2019 kl 18:40

MAKRELLBEKKEN: «Er du fortsatt usikker på hva du skal gjøre i ettermiddag? Da trenger du ikke lure lenger!»

Det skrev Aker Topphåndball på sin Facebook-side søndag formiddag. Og det er virkelig klart for sesongens store høydepunkt når serieleder Sola kommer på besøk. Sola har vunnet alle sine kamper så langt, men Aker TH, som er topphåndballsatsingen til Njård og Ullern IF, følger hakk i hæl, med én uavjgort og resten seire.

To lag rykker direkte opp til eliteserien, og Aker ligger på 2. plass etter å ha spilt ni kamper.

Solas mest meritterte spiller er Camilla Herrem og har vært med på å vinne hele syv mesterskapsgull for Norge.

«Utsett middagen eller ta med deg hele søndagsselskapet i hallen. Akerjentene har gjort en fantastisk sesong, og fortjener all støtte de kan få i dag. Møt opp og gi lyd fra deg!» er oppfordringen fra Aker i dag.

Kampen spilles i Njårdhallen søndag 6. januar kl. 16.

Resultatet ble ikke som Aker-jentene håpet på. Etter to omganger i Njårdhallen ble det tap 28-31.
P
PS! Det er økonomisk tøft å satse på topphåndball. I julen måtte klubben ut og be om penger for å fortsette satsingen. Les mer her.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...