ANNONSE
Annonse
Akersposten

– Broen må antakelig bare rives

Lasteplanet står igjen på bakken, mens broen har fått seg en real omgang. Ulykken skjedde da lastebilen traff broen på vei nedover Holmenkollveien. Foto: Fredrik Eckhoff

Kollisjonen mellom lastebil og bro var så brutal at broen antakelig må rives ganske raskt. Holmenkollveien er stengt utover ettermiddagen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 04.01.2019 kl 12:33

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

HOLMENKOLLEN: Det var like før klokken 11 fredag et lastebillass ble for høyt for den gamle broen som krysser Holmenkollveien like ovenfor kapellet og Midtstubakken.

Sammenstøtet var så kraftig at lasteplanen ble revet av lastebilen og står nå igjen under broen. Selve broen er så skadet at den neppe kan repareres. Det tror i hvert fall politifolk Akersposten har snakket med på stedet.

Politiet har sperret på begge sider av broen, både for ferdsel på broen og under. Derfor er all trafikk stoppet, og bilister stoppes nå ved Besserud, der bilister får beskjed om at de må kjøre omveier for å komme oppover mot Voksekollen, Tryvann og Frognerseteren.

– Her kommer det til å være stengt for trafikk i flere timer, sier politiet til Akersposten. De antar også at den gamle broen som på sommerstid brukes av myke trafikanter, og vinterstid av skiløpere, må rives.