Akersposten
Annonse: Eie Røa, Skøyen og Ullern

Bør du style boligen din før salg?

Les hva Synnøve hos Eie Røa mener!

Synnøve Nyhagen, daglig leder ved Eie Røa, Ullern og Skøyen.

– Folk handler mye med følelser. De trenger å ha god følelse både før de går på visning, og i hvert fall før de vil by. For å skape denne stemningen, kan man få drahjelp av visuelle effekter, forteller Synnøve Nyhagen, daglig leder ved Eie Røa, Ullern og Skøyen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 28.11.2019 kl 14:05

Det har blitt mer og mer vanlig å style boligen før fotografering og visning. Nyhagen mener dette hjelper for å gi kjøperne et positivt førsteinntrykk av boligen.

– Det handler ikke om gi noen feil inntrykk av boligen, snarer omvendt, det viser potensialet til en bolig. Vi ønsker å gi interessentene et innblikk i hvordan boligen kan se ut, forteller Nyhagen.

Vise det fulle potensialet

Hun forteller at styling av bolig har blitt en større business enn før. Tidligere var det mer vanlig å style tomme boliger, men nå er det også styling av ferdige og fine boliger. Dette mener Nyhagen er for å vise det fulle potensialet.

– Det var en periode alle boliger ble stylet likt, og da mistet man litt effekten for å vise hvordan boligen er spesiell, sier Nyhagen.

I dag benytter man ofte en kombinasjon av selgernes eget interiør og stylistens. Uansett så er det nesten alltid en god investering å få besøk av en stylist før foto og visning. Noen ganger blir det fullstyling, andre ganger holder det å «freshe» opp med detaljer.

– Vi bruker altså mye det vi kaller for «delstyling», som da er å pynte med puter, lykter, lys, sidebord og diverse. Dette vekker følelser som kan gjøre at folk blir mer interesserte, sier Nyhagen.

Bruk profesjonelle

Nyhagen mener det absolutt lønner seg å bruke profesjonelle for å style boligen sin.

– Da kan du få veiledning og tips fra noen som kan dette og vet hva som fungerer best. Stylistene ser hva som må vekk, og ser mulighetene for å få det beste ut av boligen.

Hun mener det ikke er noe tvil om at styling har noe å si på prisen boligen blir solgt for.

– Hvis man styler boligen før fotografering, og det blir et godt resultat til annonsen er det flere som ser eiendommen. Det blir en stoppeffekt med fine bilder og man går mest sannsynlig på visning, og da kan det også bli flere i budrunden, forteller Nyhagen.

Synnøve har jobbet hos Eie Røa i over 20 år, og bistår deg gjerne med tips og råd rundt boligsalg.

Tlf. 920 654 82
E-post sn@eie.no

Interessert i boliger i Oslo vest?

Her finner du alle boligene fra Eie Røa, Eie Skøyen og Eie Ullern

Ønsker du boligråd? Vil du vite hva din bolig er verdt? Kontakt vårt kontor eie Ullern, eie Røa eller eie Skøyen.

Eie Ullern: ullern@eie.no, tlf 23 25 44 88
Eie Røa: roa@eie.no, tlf 22 51 11 11
Eie Skøyen: skoyen@eie.no, tlf 22 06 30 00