Akersposten
Annonse: Eie Røa, Skøyen og Ullern

Bør du style boligen din før salg?

Les hva Synnøve hos Eie Røa mener!

Synnøve Nyhagen, daglig leder ved Eie Røa, Ullern og Skøyen.

– Folk handler mye med følelser. De trenger å ha god følelse både før de går på visning, og i hvert fall før de vil by. For å skape denne stemningen, kan man få drahjelp av visuelle effekter, forteller Synnøve Nyhagen, daglig leder ved Eie Røa, Ullern og Skøyen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 28.11.2019 kl 14:05

Det har blitt mer og mer vanlig å style boligen før fotografering og visning. Nyhagen mener dette hjelper for å gi kjøperne et positivt førsteinntrykk av boligen.

– Det handler ikke om gi noen feil inntrykk av boligen, snarer omvendt, det viser potensialet til en bolig. Vi ønsker å gi interessentene et innblikk i hvordan boligen kan se ut, forteller Nyhagen.

Vise det fulle potensialet

Hun forteller at styling av bolig har blitt en større business enn før. Tidligere var det mer vanlig å style tomme boliger, men nå er det også styling av ferdige og fine boliger. Dette mener Nyhagen er for å vise det fulle potensialet.

– Det var en periode alle boliger ble stylet likt, og da mistet man litt effekten for å vise hvordan boligen er spesiell, sier Nyhagen.

I dag benytter man ofte en kombinasjon av selgernes eget interiør og stylistens. Uansett så er det nesten alltid en god investering å få besøk av en stylist før foto og visning. Noen ganger blir det fullstyling, andre ganger holder det å «freshe» opp med detaljer.

– Vi bruker altså mye det vi kaller for «delstyling», som da er å pynte med puter, lykter, lys, sidebord og diverse. Dette vekker følelser som kan gjøre at folk blir mer interesserte, sier Nyhagen.

Bruk profesjonelle

Nyhagen mener det absolutt lønner seg å bruke profesjonelle for å style boligen sin.

– Da kan du få veiledning og tips fra noen som kan dette og vet hva som fungerer best. Stylistene ser hva som må vekk, og ser mulighetene for å få det beste ut av boligen.

Hun mener det ikke er noe tvil om at styling har noe å si på prisen boligen blir solgt for.

– Hvis man styler boligen før fotografering, og det blir et godt resultat til annonsen er det flere som ser eiendommen. Det blir en stoppeffekt med fine bilder og man går mest sannsynlig på visning, og da kan det også bli flere i budrunden, forteller Nyhagen.

Synnøve har jobbet hos Eie Røa i over 20 år, og bistår deg gjerne med tips og råd rundt boligsalg.

Tlf. 920 654 82
E-post sn@eie.no

Interessert i boliger i Oslo vest?

Her finner du alle boligene fra Eie Røa, Eie Skøyen og Eie Ullern

Ønsker du boligråd? Vil du vite hva din bolig er verdt? Kontakt vårt kontor eie Ullern, eie Røa eller eie Skøyen.

Eie Ullern: ullern@eie.no, tlf 23 25 44 88
Eie Røa: roa@eie.no, tlf 22 51 11 11
Eie Skøyen: skoyen@eie.no, tlf 22 06 30 00

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...