Akersposten

Bogstadvannet: Denne benkens dager er talte

Bare å sette seg ned. Eller ikke! Foto: Fredrik Eckhoff

Den tristeste benken ved Bogstadvannet fjernes, og allerede denne helgen skal badefasilitetene utbedres.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 20.06.2018 kl 15:00

BOGSTADVANNET: Reaksjonene lot ikke vente på seg etter at Akersposten tirsdag beskrev tilstandene ved den mest kjente og kjære badeplassen i Vestre Aker, Bogstadvannet.

Sørgelig forfatning

At benkene ser ut til å ha sunget på siste refrenget altfor lenge, er én ting. Det viktigste er at de to badestigene, ytterst på hver av badebryggene, er i følgende forfatning: Den ene mangler en rekke trinn, slik at det er rundt én meter fra det øverste trinnet og opp til bryggekanten, mens den andre badestigen rett og slett er borte.

Flere Akersposten-lesere har gjort redaksjonen oppmerksom på tilstandene, som de mener er både begredelig og gjør bading utrygt. På Akerspostens Facebook-side tirsdag kom blant annet denne kommentaren: «Den utslitte benken har vært slik lenge! Noen må kunne ta ansvar og fornye den og gjerne sette opp en benk eller to langs veien også!»

Nå blir det bedre

På spørsmål om hva som skal gjøres med benker og manglende badetrapper ved Bogstadvannet, svarer Bymiljøetatens pressekontakt Monica T. Olsen tirsdag ettermiddag:

– Nye badestiger er bestilt, og skal etter planen være på plass til helgen.

Hun opplyser også at badeplassen skal rustes opp til høsten med ny sand.

– I den forbindelse vil også benker bli skiftet ut. Ødelagte benker vil bli fjernet foreløpig, sier Olsen, som legger til:

– I løpet av 2020 håper vi at også nytt toalett vil stå klart på Bogstad badeplass.

LES OGSÅ: "Værsågod, sitt!"

Her kan det bli ulovlig å parkere

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...